Birthday Wishes

It’s my birthday week! After spending almost a month of traveling I am so happy to be home for my favorite season and my favorite month of the year, and most importantly my birthday. On Friday the 12th I can celebrate yet another birthday (I am not gonna reveal how old I am just yet) and I will spend the entire weekend celebrating with my family. A birthday also calls for a wishlist and this year I have no big wishes, just a lot of smaller ones, items that I would love to add to my wardrobe and home. I can’t decide what I wish to get the most, maybe the brown coffee cups? I already bought the running shoes, Ops. My family hate that I do this every single birthday and Christmas, buy the items on my own wishlist. I am just too impatient, haha. Mostly I am just looking forward to have a lovely birthday weekend with the people closest to me.

Det er min fødselsdagsuge! (Ja, det er rent faktisk en ting). Efter næsten en måneds ferie ude af landet så er jeg så glad for at være hjemme til min favorit sæson, yndlingsmåned og vigtigst af alt; min fødselsdag. På fredag kan jeg nemlig fejre endnu af en slagsen (venter lidt med at afsløre min alder, da jeg lever højt på at folk ofte gætter mig yngre end jeg er). En fødselsdag kræver ofte også en ønskeliste og i år består den af flere items til garderobe og bolig, og jeg kan ikke beslutte mig for hvad jeg egentlig ønsker mig højst.. Måske de brune kaffekopper? Mest af alt så ønsker jeg mig bare en dejlig fødselsdagsweekend, hvor fødselsdagsfejring står på programmet næsten hver dag. Og måske lidt gaver. Jeg har allerede selv købt løbeskoene fra OYSHO, min familie hader at jeg gør det hver fødselsdag og jul, kommer tingene som er på min ønskeliste inden at andre kan komme til det, haha. Jeg er bare så utålmodig! Men dem kan jeg altså anbefale. Løbeskoene. Og måske også en af de andre ting… Ups.

Tweed flatsMulberry scarfChunky necklace | Desenio posters (1 and 2) | Chanel makeup brushes | Coffee table books | Hairclip | Lightblue knit | Green ring | Simple rings | Gingham trousers | Chanel nail polish “Bleu Trompeur | Green leopard dress | Running shoes | Brown coffee cups (only available at Beau Marche)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *