Kalispera

Kalispera! We have arrived at Naxos and have adjusted to the island life. Naxos is by far one of my favorite Greek islands and one of the islands I keep coming back to. I always feel 100% relaxed after visiting as there is not much to do other than exploring the cute city centre (the maintown is called Naxos, just as the island) with the narrow white streets, go hang out at one of the many beaches with crystalclear water (stick to the ones on the west side of as the ones on the east side are quite windy) or you can tour the island by mountainbike if you are in the mood for being active. Our hotel actually offers free bikes so Caro and I drove to Mikri Vigla the other day and found a little private beach where we swam, super fun – though my bum hurts a bit from biking 25 km. Haha. These pictures are taken at Naxos Old Market yesterday before we went to the beach. The dress is new and in stores now, the girl is the same just more tanned.

Kalispera! Vi er ankommet til Naxos, er kommet helt ned i tempo og nyder ø-livet. Naxos er, og har længe været, en af mine græske favoritter, og en ø som jeg bliver ved med at vende tilbage til. Man kan ikke undgå at slappe 100% af, da her ikke er meget at lave andet end at vandre rundt i hovedbyen Naxos (både øen og hovedby har samme navn) og udforske de små kridhvide stier, besøge en af øens mange strande med krystalklart vand (vælg dem på vestsiden, da det blæser en del på øens østvendte strande) eller man kan cykle øen tyndt på mountainbikes hvis man er til den sportslige side. Vores hoteller har cykler som man frit kan låne, så den anden dag cyklede Caro og jeg til Mikri Vigla, hvor vi fandt en lille strand helt for os selv. Det var så hyggeligt at opleve øen på den måde, selvom at de 25 kms cykeltur på mountainbike gør lidt ondt i måsen dagen efter! Haha. Disse billeder er taget i Naxos Old Market igår inden vi smuttede på stranden. Kjolen er ny og i butikkerne nu, pigen er den samme bare med solkysset hud.

H&M Dress (in stores only) | Zara sandals | Cult Gaia bag | Ray-Ban sunnies | Asoma Clame bracelet | Maanesten ring

THIS POST CONTAINS ADLINKS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *