Packing for Greece

Not only do I love vacation (I mean, who doesn’t?) but I also love all the preparation leading up to; finding the perfect destination, looking a cute hotels, what to see/do/eat and what to pack. It seems like every destination has it own color scheme, and when packing for Greece I knew that I needed some white, blue and brown in my suitcase. So this is what I have packing! Or a least some of it… (my suitcase was marked “heavy” on the way here. Oops.). We flew from Copenhagen to Thessaloniki on Saturday and spend the day exploring Greece’s second-largest city before a short flight to Santorini and a ferry-ride to Naxos, where we are now and will spend the next couple of days before going back to Santorini to spend the rest of our vacation. Can’t wait to show you more as soon as I have time – heading to the beach as we speak! For those of you going to a warm destination this Fall, I have found a few Summer favorites below. Basically all you need; a hat, cute dresses, a straw bag and some flat sandals.

Ikke nok med at jeg elsker at rejse og opleve (hvem gør ikke?) så elsker jeg også hele processen op til; finde og udvælge den perfekte destination, derefter et hotel i området, bruge google og instagram til at finde ud af hvad man skal se/lave/spise og hvad man skal pakke. Det virker som om at hver destination har deres egen farvepalette, og der er vist ingen tvivl om at man ikke kan komme uden om lidt hvide og blå items hvis turen går til Grækenland. Så dette er hvad jeg har pakket! Eller et meget lille udsnit af det… “Nogen” fik i hvert fald et “Heavy” tag på sin kuffert i lufthavnen i lørdags. Ups. Vi startede rejsen med at flyve fra København til Thessaloniki, hvor vi så og shoppede lidt i Grækenlands næst-største by, inden at den stod på en kort flyvetur til Santorini efterfulgt at to timers sejltur, men nu er vi her. På Naxos. Måske min yndlings græske Ø, dog med hård konkurrence af Santorini hvor vi tager til om nogle dage. Jeg skal nok dele mere fra vores rejse herinde når jeg får tid – men nu kalder stranden! Til de af jer som har en rejse til varmere himmelstrøg i sigte dette efterår, så har jeg fundet et par favoritter herunder, egentlig det eneste som man har brug for; en stråhat, lette sommerkjoler, en strandtaske og et par flade sandaler. 

SHOP HATS

SHOP SUNDRESSES

SHOP STRAWBAGS

SHOW SANDALS

THIS POST CONTAINS ADLINKS
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *