Still Summer

This long hot Summer is definitely one of the books! Even though is we seem to be back to a regular Danish Summer now, I don’t think anyone can complain (except for the farmers maybe). After being busy with Summer School and work last month I find it so weird to have so much time on my hands this month! Next semester doesn’t start until September and I really don’t have much to do at work these days as I am in the middle of a transfer. At the end of June I applied for a position in another team in Maersk, in an IT Project Team and I got it! Congrats to me. Haha. Which also explains why I have so much time to blog at the moment… We shot these pictures yesterday afternoon in the center of Copenhagen, wearing this pretty leopard silk dress from Ganni (wearing the top version here) and my favorite shoe-trend this Summer; Havaianas. I love how they are making a comeback the same Summer we have a heatwave, absolutely perfect. Randomly I found a chair next to this scaffolding and decide to have a seat to big amusement for two elderly couples who couldn’t see the photographer and thought that I was just randomly sitting in the middle of the street! Hahah. That’s the fun part of shooting in the middle of tourist-rush-hour in Copenhagen. Ah and sorry for the photo-spam – I just couldn’t chose which ones to post!

Denne lang, varme sommer er helt sikkert en som vil blive husket mange år frem! Og selvom at det lader til at vi nu er tilbage til en typisk Dansk sommer (det har nu også sin charme). Efter at have været travlt beskæftiget med både Summer School og arbejde sidste måned, så kan jeg slet ikke vænne mig til at have så meget fritid denne måned. Summer School er overstået, næste semester starter først i september og samtidig er jeg midt i en transfer på arbejdet og har derfor ikke så meget at lave. I slutning af juni søgte jeg nemlig en stilling i et andet team i Maersk IT og fik det! Glæder mig virkelig til at starte og til at få nye udfordringer, men lige nu er jeg lige i sådan en underlig limbo mellem de to stillinger. Det er så også årsagen til at jeg har så meget tid til at blogge for tiden, regner dog med fortsat at have god tid til at blogge hen over efteråret også da jeg grundet Summer School nu er to fag forud #nerd… Vi skød disse billeder igår eftermiddag i hjertet af København, og jeg var iført denne fine leopard silkekjole fra Ganni (havde top versionen på i dette indlæg) og et par Havaianas, som må siges at være den bedste sko-trend denne sommer. Perfekt (og måske ikke helt tilfældigt?) at de får en comeback samme sommer som der er hedebølge. Ved siden at dette stillads stod tilfældigvis en stol, som jeg besluttede mig for at sætte mig på, til stor underholdning for to ældre par som gik forbi og ikke kunne se fotografen så de troede at jeg bare havde sat mig midt på vejen på en stol for at slappe af. Haha! Beklager på forhånd de mange billeder, kunne ikke vælge..

Ganni silkdress | Havaianas flip-flops | Cult Gaia clutch | Ray-Ban sunglasses*

PHOTOS BY SOPHIE HREFNA

*this post contains adlinks

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *