Sonny’s Girl

Did I mention that breakfast is my favorite meal of the day? Because it is. If I could only eat one kind of meal for the rest of my life is would breakfast, every day at every meal. Naturally, I also love meeting my girlfriends for breakfast at different cafées around Copenhagen, and last Friday I met with my lovely friend Helene at Sonny. It is your typical Copenhagen café; tiny, serves avocado-toast and a (very good) croissant, marble tables and with limited seatting outside, but luckily we got a table! Prettiness is also to be found inside, I just prefer sitting outside when the weather is like this. I was wearing my new loose-fitted dress from H&M which is perfect for this weather paired with my old pumps and my Decadent bag (it still has the perfect size, and I am also liking it in snake and tan – which one do you prefer?) Now I am on my way to breakfast and pictures with Sophie before I will put my nose into the books again, I actually got a lot of reading done last night so now I just have to remember it all in my tiny brain. Please keep your fingers crossed that everything goes well for my exam tomorrow!

Fik jeg nævnt at morgenmad er mit yndlingsmåltid? For det er det. Hvis jeg kun kunne spise en type produkter resten af livet, så ville jeg vælge morgenmadsprodukter. Hver dag til hvert måltid. Der er bare så mange lækre lækkerier at vælge imellem. Derfor elsker jeg selvfølgelig også at mødes med mine veninder til morgenmad, og i fredags gik det ud over min søde veninde Helene, som jeg mødtes med på Sonny. Sonny er den typiske københavnercafé; hyggelig, small, marmor borde, de server avocado-toast men også en (virkelig god) croissant og så har de et par få borde udendørs, så vi var så ledige at få et af! Der er også fint indendørs, men så længe vejret er til det, så foretrækker jeg at sidde udenfor. Jeg var hoppet i min loose-fitted kjole fra H&M, som jeg lever i for tiden sammen med mine gamle pumps og den fine Decadent taske, som stadig har den mest perfekte størrelse. Derfor er jeg også blevet lidt lun på tasken i enten cognacsfarvet ruskind eller slangskind, hvilken en kan I bedste lide? Cognac eller slang? Lige nu er jeg på vej ud for at mødes med Sophie til billeder og morgenmad inden jeg igen stikker næsen i bøgerne, jeg nåede overraskende langt med min eksamenslæsning igår, så nu mangler jeg bare det sidste samt at få det hele lagret i min lille hjerne (det er en eksamen uden hjælpemidler, yiks!). Wish me luck!

H&M Dress | Decadent bag | Zara Pumps (old) | Longines watch | Maanesten ring

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *