#Hashtag

Hello! Long time no see. I am not gonna come up with any excuses as to why I have been MIA on the blog for the past two weeks, as there is none. I have been enjoying the Danish Summer as most danes, and July is also just a dead month blogging-wise, so I thought that I would save all my content for August, where most people are back from vacation! So I have a lot to share with you this month before I am off for vacation next month (where I will be in Greece and Madrid). Several months ago I went to an event at an art gallery in Copenhagen where I was invited to the launch of the 27 87 Perfumes, not only does the perfumes smell fantastic and comes in these cool white bottles, but the female entrepreneur behind the brand was just so passionated about her perfumes and had so much knowledge about perfumes in general. There was thought about everything from the 4 different scent to the packaging (like the big bottles contains 87 ml and the travel size 27 ml, just like the name). It was very inspiring! I chose the #hashtag as it has a stronger scent as is perfect for going out, but I will also recommend Hamaca for lighter Summerdays like today. Speaking of today, I am stuck inside preparing for an exam on Monday, but I am so unfocused that I ended up doing blogposts instead, haha! Hope your Saturday is more interesting than mine.

Hello! Og lang tid siden. Jeg har ingen gode undskyldninger i ærmet for ikke at have blogget i de seneste to uger andet end at jeg bare har nydt den danske sommer i fulde drag, lige som de fleste andre danskere. Og så er blogging bare en død fisk i juli, da alle er på ferie, så jeg tænkte at jeg hellere ville gemme mine indlæg til August hvor folk er tilbage igen – smart ik? Jeg har derfor en masse i ærmet (og på papiret) til bloggen denne måned, inden at jeg selv smutter på ferie næste måned henholdsvis til Grækenland og Madrid… For en del måneder siden var jeg inviteret til et event på et kunstgalleri i indre by til lanceringen af 27 87 Perfumes i Danmark. Ikke nok med at parfumer dufter fantastisk og kommer i disse cool hvide flakonerne, så står der den mest passionerede kvinde bag. En ung kvinde som hele sit liv har haft med parfumer at gøre, har taget en uddannelse i det og har gennemtænkt sit brand ned til mindste detalje (f.eks. er der 87 ml i de store parfumer og 27 ml i rejsestørrelser, så at det passer til navnet). Det var så inspirerende at høre om! Jeg valgte #hashtag som er en lidt tungere duft, perfekt til aftenbrug, mens min anden favorit Hamaca er let og sød på sommerdage som idag. Apropos idag så har jeg buret mig selv inde mens jeg forbereder mig til en eksamen på mandag, jeg er dog den dårligste til at holde fokus om dagen (er en af dem som læser bedst om aftenen), så lige nu står den på blogindlæg i stedet, haha! Håber at din lørdag byder på mere spændende planer end min. 

NOT A PAID COLLABORATION, JUST REALLY LOVE THE BRAND
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *