Melting Away

Pretty sure that I am not the only one melting in this heatwave. This must have been the hottest Summer in Denmark in my (short) lifetime, and even though I know that you are not to complain, I wish that it was just a tiny bit colder at night as it is so difficult to fall asleep. And I sleep with all of my windows wide open! On the bright side I got around to edit these photos last night as I couldn’t sleep, so I thought that I might as well do something productive. These photos were taken a few weeks ago, as a suede skirt it an absolute no-go with these temperatures. I love the ruffles and the dark green color of this Munthe skirt, which will be in stores soon, and I can’t wait to wear it again and style it with big knits this Autumn. For now it will do with a light leopard silk top 😉 Today is the last day of Summer School, it went so fast and I can only recommend taking Summer classes if you are studying! The exam paper is due monday and on Sunday I am going to a flea market with my mother and sister (if it is not raining), so my weekend is full! Hopefully I will have time to check in on the blog on Sunday.

Ret sikker på at jeg ikke er den eneste som føler at jeg er ved at smelte helt væk under denne hedebølge. Det har så absolut været den varmeste sommer i min levetid, og jeg er glad for at jeg lige præcist i år har valgt at lægge sommerferien senere på året. Det eneste minus ved varmen, er at det også er drønvarmt om natten og derfor utrolig svært for sådan nogen natteravne som mig at falde i søvn. Set på den lyse side, så fik jeg da både redigeret og lavet dette indlæg i nat, da jeg lige så godt kunne lave noget produktivt i stedet for at tælle usynlige får. Disse billeder er derfor taget for et par uger siden, da ruskindsnederdel og 30 grader må være jordens varmeste/dårligste kombination. Den dybgrønne farve og flæse-detaljerne på denne nye Munthe nederdel er ellers virkelig fine, men tror at jeg venter lidt på køligere temperature inden at jeg hopper i den igen 😉 (Forestiller mig også at den er lækker til strik til efteråret). Idag er sidste dag på Summer School, det er gået utrolig hurtigt og jeg kan varmt anbefale det, hvis man er igang med at studere. Weekenden skal derfor gå med den afsluttende eksamensopgave, og forhåbentlig loppemarked på søndag med min mor og søster (hvis vejret holder tørt), det er efterhånden blevet en tradition. Så min weekend er allerede fyldt op – men håber på at kunne tjekke ind på bloggen igen søndag…

Ganni leopard top (in stores) | Munthe skirt (AW18 – gifted) | Cult Gaia bag | Carré ring

PHOTOS BY SOPHIE HREFNA
Share:

1 Comment

  1. Gina
    September 30, 2018 / 11:07 pm

    Beautiful!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *