Baby Blue

Good morning! Yesterday was quite the perfect Sunday, I woke up pretty early and went for a walk around the Lakes (I love doing this in the morning or late evening as the city is so calm and sleepy), ate breakfast, took a shower and got ready, met with Sophie in central Copenhagen and ended up sitting right here, in the sun at Orangeriet observing people. I love people watching! The rest of the day was pretty sunday-ish: editing photos, doing laundry and cleaning up. The usual Sunday duties, but it feels so satisfying once it is done and you are ready for the new week ahead. Right now I am almost on my way to Summer School and tonight I will have dinner at my sister’s rooftop terrasse (super jealous, I want a rooftop too!) with my sister and cousin. Hope that you like these photos as much as I do – this dress is so wide that I could literally hide a person in there (I am not. Haha). Have a great day!

Godmorgen! Igår var næsten den helt perfekte søndag i mine øjne. Jeg vågnede forholdsvist tidligt, gik en lang tur rundt om søerne (elsker at gå der tidligt om morgenen eller sent om aftenen, hvor byen er helt rolig og søvnig), spiste morgenmad, tog et hurtigt bad og gjorde mig klar, mødtes med Sophie inde i byen og endte med at sidde lige her. På Orangeriet. Det er den sødeste lille restaurant i Kongens Have, det perfekte sted til lidt peoplewatching og en kop kaffe. Resten af dagen var ret søndagsagtig; lidt billederedigering, vaske tøj, rengøring – de sædvanlige søndagssysler. Kedeligt vil nogen mene (mig selv inklusiv), men det er så rart og tilfredsstillende når først det er gjort og man er klar til en ny uge. Lige nu er jeg næsten på vej til Summer School – til de af jer som har spurgt, så er det 1 måneds intensiv undervisning i juli måned efterfulgt af eksamen, og man kan på den måde enten læse nogle valgfag man er bagud eller læse forud så man har færre fag til efteråret – smart! Og det er kun én måned, så man har stadig god tid til at nyde sommeren i august. I aften står den på middag med min søster og kusine på min søster tagterrasse (jeg er så misundelig på den). Håber at I synes lige så godt om billederne som mig – kjolen er så luftig og vid at jeg sagtens kunne gemme et menneske derinde (det gør jeg dog ikke. Haha). Hav en dejlig dag!

Zara dress (sold out) | Selected Femme pumps | Cult Gaia clutch | Maanesten Jewelry

PHOTOS BY SOPHIE HREFNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *