Pretty Woman

Channeling Julia Roberts in “Pretty Woman” in this brown-white dotted dress paired with white pumps. You probably wouldn’t have guessed but this dress is actually from eBay. I love the print and the fit, it is really flattering. I actually like it so much that I am seriously considering buying it in blue with white dots for our getaway to Greece this Fall, should I? It costs less than $15 and runs normal in size (I am wearing a small). This week has been pretty easy with only three workdays, so I started the weekend early and went to visit my parents Thursday and Friday where we spent most of the time on the beach. Now I am back in Copenhagen but only until Friday where I will head north again, this time with some of my favorite blogger/photographer-girls. Even though everyone seems to be on holidays these days (I am doing Summer School this year, so vacation will have to wait) I am planning to update both my Instagram and blog as usual… Have a great sunny weekend!

Fik jeg nævnt at jeg er vild med prikker for tiden? Tidligere på ugen hoppede jeg i dette “Pretty Woman”-inspirerede outfit bestående af denne fine brun og hvid prikkede kjole tilsat et par hvide pumps. Kjolen er fundet på ebay, og nok et af de bedste køb som jeg længe har gjort derinde, da den er virkelig flatterende og har sådan et fint snit – og hvem kan dog stå for printet? Jeg er så glad for den at jeg allerede overvejer at klikke den hjem i blå med hvide prikker til vores ferie til Grækenland senere på året, burde jeg? Kjolen koster ca. 70 kr og er normal i størrelsen (jeg har den i small).Denne uge har været en af de nemme, da jeg kunne gå på weekend allerede onsdag eftermiddag, og har derfor tilbragt både torsdag og fredag hos mine forældre, det meste af tiden på stranden, virkelig dejligt! Nu er jeg tilbage i København, men kun indtil fredag hvor turen igen går nordpå, denne gang i selskab med nogle af mine yndlings bloggere/fotografer. Jeg prøver virkelig at udnytte mine weekender, da jeg denne sommer har valgt at tage Summer School og sommerferien derfor må vente lidt på sig… Det betyder dog også at jeg til efteråret er to fag forud og derfor har færre forelæsninger, så det går nok 😉 Hav en dejlig weekend i solen!

ebay dress | Selected Femme pumps | Cult Gaia bag | Longines watch | Maanesten earrings

PHOTOS BY SOPHIE HREFNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *