Summer Wishlist

I love making these seasonal wishlists as they give me a better overview of my wishes and I can see how the items match. At the moment I am sticking to a color scheme of black, white, brown, beige and blue, which makes it so much easier to mix and match my wardrobe! When it comes to shopping I am looking for cute summer dresses and versatile items, that can be worn at work, on my days off and on vacation. While making this list, I found out that I am currently loving the three M’s; Munthe, Mango and Maanesten. The Pre-Fall collection from Munthe is one of the best collection out there right now, and I have already gotten my hands on one of their leopard dresses (see this post), but one can never get enough leo and I am dreaming of this leopard slipdress as well as the blue floral dress from the same collection. As for highstreet, I think that Mango is doing the best this Summer and I have several items on my wishlist, like the rib top, the denim dress and the black flats, just to mention a few. An outfit is nothing without accessories though, and Maanesten makes affordable, yet fashionable pieces and I have to get a closer look at their earrings with freshwater pearls soon! Due to sales I have already clicked home the denim dress (never had a denim dress before) and the black buckle flats, they may look expensive but cost less than an avocado toast in Copenhagen 😉 What does your Summer wishlist look like?

Det fede ved at lave disse sæsonprægede ønskelister, er at jeg selv får et større overblik over mine materielle ønsker, samt får set om tingene rent faktisk passer sammen. Lige nu køber jeg mest items inden for samme farverskema; sort, hvid, beige, brun og blå, hvilket gør det så meget nemmere at mixe og matche. Derudover så er jeg også mest på udkig efter fine sommerkjoler samt alsidige items, som kan bruges både på arbejde, til hverdag og på ferie, for at få mest muligt ud af min garderobe. Da jeg lavede listen fandt jeg ud af at jeg er glad for M’er for tiden, haha. Munthe, Mango og Maanesten. Munthe’s Pre-Fall kollektion er efter min mening en af de fineste kollektion blandt danske mærker netop nu, og jeg har allerede fået fingrene i en af deres leopard kjoler (se blot dette indlæg), men man kan aldrig få for meget leo, og jeg drømmer derfor også om deres slipdress i samme print, som er lidt mere dirty, samt deres blå-blomstrede kjole fra samme kollektion. Hvad angår highstreet, så gør Mango det virkelig godt denne sommer og flere items er på min ønskeliste bl.a. den hvide taske, cowboykjolen og de sorte sandaler. Intet outfit uden smykker, og Maanesten er min favorit smykke-pusher lige nu, de fineste smykker til gode priser, og jeg har mine øjne på de flotte øreringe med ferskvandperler, dem skal jeg lige have set nærmere på! På grund af udsalget, så har jeg allerede klikket et par items hjem, herunder cowboykjolen (har aldrig ejet en cowboykjole før) og de sorte sandaler, som ser dyre ud men koster mindre end en avocado-mad på en fancy Københavner café 😉 Hvordan ser din sommer ønskeliste ud?

Polka dotted dress | Earrings | Camel skirt | Creme rib top | Black buckle flats | Denim dress | Net tote bag | Shopper | Blue floral dress | Straw hat | Leopard dress | Anklet | Bikini | White skirt | Sparkle heels

This post contains adlinks
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *