Flowers + Stripes

One thing that I should really do more often, is to buy fresh flowers. At least just a few times a month. I love picking them out, different flowers for different seasons, and it just makes a huge different in a room. My apartment is very light and white, so some colorful flowers make a huge difference. Unfortunately these flowers pretty much died only 24 hours after I bought them, so I cannot recommend buying your flowers at Stalks and Roots at Torvehallerne. I had heard good about the shop, but the service was bad and the flowers.. well, they had an early death. They do look good in the photos, but I just thought that I would be honest with you. Otherwise this is pretty much my summer uniform: a cute summer-dress, sandals and my Cult Gaia clutch. Today is all about work before I will spend the next couple of days writing on my last exampaper this (school) year. Which means that in just one year I will finally have a Master in Business Administration and Philosophy, just the thought of that makes me super happy. Well, after I finish Summer School, electives and my master’s thesis. Haha. Help me.

En ting som jeg forsøger at blive bedre til, er at købe friske blomster oftere. Bare et par gange om måneden. Jeg elsker at gå at vælge ud hvilke jeg vil have alt efter sæson og humør, og så pynter de så fint i min lejlighed, og da jeg bor i en lille, meget lyst indrettet lejlighed så gør blomster en stor forskel. Desværre så døde disse (ellers så fine) blomster kun 24 timer efter jeg havde købt dem, det må vist siges at være en kort levetid. Jeg havde ellers hørt godt om Stalks and Roots som ligger mellem Torvehallerne, men vi fik både dårlig betjening og åbenbart også dårlige blomster, så dem kan jeg altså ikke anbefale. Især ikke når jeg lige har haft den fineste vilde buket stående fra Bloomon i over en uge – dem kan jeg til gengæld godt anbefale, deres blomster er så flotte og unikke! Idag står den på arbejde inden jeg går i eksamenshi de næste par dage. Den sidste eksamen dette (skole)år, hvilket også betyder at der kun er et lille år tilbage før at jeg har en kandidat i Business Adminstration and Philosophy og dét glæder jeg mig til. Altså når jeg lige har overstået Summer School, nogle valgfag og en 80 siders afhandling. Ha! Men den tid den sorg. 

Striped Zara dress | Cult Gaia clutch | Zara sandals | Ray-Ban sunnies | Longines watch

PHOTOS BY SOPHIE HREFNA
Share:

2 Comments

 1. June 14, 2018 / 8:17 pm

  Så fint!!! Jeg køber alt for sjælendt friske blomster, jeg er dog blevet bedre til at plukke blomster i naturen og tage med hjem 🙂 hurra for at bo tæt på naturen.

  • Natulia
   Author
   June 15, 2018 / 2:01 pm

   Det lyder næsten endnu bedre at plukke sine egen blomster!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *