Leopard on a Bike

Never met a leopard that I didn’t like. Yes, you all know by now that I would never say no to anything in leopard-print (unless it looks cheap of course) and this dress is no different plus it also have the perfect light fit with ruffles and a ribbon at the waist to give it some shape. I have actually worn this outfit several times last week – I call it recycling 😉 Last night Rose invited me for a Möet Cruise as it was internationale Möet Grand Day (a day dedicated to champagne, what’s not to like?), we had a beautiful dinner accompanied by Möet et Chardon champagne on a boat sailing the Copenhagen canals. Afterwards we headed out for just one more glass of champagne before going home. Luckily I woke up today with no headache and spend the morning working on a blogpost and the afternoon cleaning up and studying for my next exam. A productive and fun weekend!

Leopard er og bliver en favorit, som I sikkert allerede ved, og jeg siger aldrig nej til en god leopard – (med mindre det er af den billige slags). Denne leopardkjole fra Munthe er ingen undtagelse, og så er fittet også superfint, løst og med flæser, og med et bånd i taljen for at give kjolen form. Jeg har faktisk dette outfit på ved flere lejligheder sidste uge, også da jeg i torsdags cyklede til Værnedamsvej for at spise morgenmad med min veninde Helene på Les Trois Cochons – den er et besøg værd. Igår aftes havde Rose inviteret mig med på et Möet Cruise i anledning af international Möet Grand Day (en hel dag dedikeret til champagne), vi spiste en lækker 3-retters menu akkompagneret af Möet champagne imens vi sejlede rundt i de københavnske kanaler. Efterfølgende snuppede vi et lille ekstra glas champagne på den nyåbnede bar Piccolo. På trods af store mængder champagne så vågnede jeg heldigvis uden hovedpine denne måned og har derfor brugt formiddagen på bloggen og eftermiddagen på rengøring og læsning – typiske søndagssysler. Så weekenden har været lige dele sjov og produktiv!

Munthe leopard dress | Gucci loafers | Ray-Ban sunnies | Carré ring

Share:

2 Comments

  • Natulia
   Author
   June 11, 2018 / 3:48 pm

   Tak – jeg er også rigtig glad for den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *