Sunkissed Skin and Sunny Days

White, light clothing, golden jewelry and sun-kissed skin – this combination just screams Summer to me. For the past month Copenhagen has been one of the warmest places in Europe which is very unusual, Summer started in the beginning of May for us and so far it seems like the heat isn’t going to leave us anytime soon – and I ain’t complaining. I have even heard about people cancelling their getaways to the southern part of Europe as they weather is much better here in Denmark. Warmer weather also calls for lighter outfits and some shopping, the Summer last year was so bad that I didn’t buy any Summer dresses, so I need seriously need to update my Summer wardrobe. White is always a favorite and I have been head over heels for this white Munthe set, especially the skirt that I wear at least 3-4 times a week. But I am also looking for cute summer dresses, let me know if you have seen anything that you think I might like! Today I will swing by a small event and then I spend a some time in the sun, maybe reading for my next exam or maybe just reading a good book (we all know that it will be the latter). Hope that you will have a great weekend.

Intet er næsten mere sommerligt end et outfit bestående af hvidt, let tøj, guldsmykker og solkysset hud. Som på disse billeder, som er taget i skyggen og jeg derfor ser lige en tand brunere ud end jeg rent faktisk er. Disse billeder emmer lidt af sydlands stemning, til trods for at de er taget midt i Københavns travle mylder, det må være den lyseblå slidte væg samt vejret der gør det, for man skulle jo næsten tro at man var sydpå med vejret for tiden. Jeg krydser fingre for at det holder hele sommeren, Danmark er fineste i solens stråler. Sidste års sommer er hurtigt glemt, til trods for at den var så ringe at jeg ingen sommerkjoler købte, derfor må der tages revanche i år, og jeg er derfor på udkig efter fine, lette sommerkjoler – hvor kan jeg finde dem? Dette sæt er fra Munthe, og jeg lever i nederdelen, så ryger på min 3-4 gange om ugen – så jeg har alvorlig brug for mere sommertøj 😉 Idag skal jeg forbi et lille event og derefter ud og nyde solen. Håber at I får en dejlig fredag. 

Munthe top and skirt (gifted) | Zara sandals | Cult Caia clutch | Ray-Ban sunnies | Maanesten rings

PHOTOS BY SOPHIE HREFNA
Share:

4 Comments

  1. Caroline
    June 14, 2018 / 8:40 pm

    Elsker de her billeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *