Floral at the Yellow House

I must have the memory of a goldfish (they keep swimming round and round in their bowl because they forget that they already did, or so the rumor says) as I definitely thought that I had posting this outfit last week! But obviously I hadn’t. A few weeks ago, on a public holiday, Amy and I went to visit a cute little place called Bakkehuset in a park located between Frederiksberg and Vesterbro. We were there at 10.45am and as soon as the clock hit 11am the place started buzzing with people. Such a cute, charming oasis in the middle of the city. I wore this new floral wrap-dress from Maché with my straw bag, which I have received several messages about. Unfortunately, I bought it last summer, but H&M is selling a similar one. Today is yet another public holiday and we are going to celebrate my cousins birthday, in my head he is still 18 but on paper he is 23 today. Haha. Am I the only one that feels like that? Remembering people younger than they actual are? Hopefully people also remember me younger than I am 😉 

Jeg har åbenbart hukommelse som en guldfisk (rygtet siger at grunden til at de kan blive ved med at svømme rundt og rundt, er deres korttidshukommelse), for jeg mente bestemt at jeg havde udgivet dette indlæg for en uges tid siden. Det havde jeg tydeligvis ikke. På Kristi Himmelfartsdag cyklede Amy og jeg forbi Bakkehuset, som ligger i en lillebitte park på grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro, en fin lille oasis bestående af lidt grønt, en drivhuslignende café og det gule bakkehus. Vi var der klokken 10.50 og så snart klokken slog 11 begyndt det at summe med folk. Jeg var hoppet i denne nye blomstrede slå-om-kjole fra Maché tilsat loafers og en stråtaske. Tasken har jeg modtaget et par beskeder om, desværre så er den fra sidst år, men H&M har netop lavet en lignende stråtaske. Idag står den på fejring af min fætter, i mit hoved er han stadig kun 18 år også selvom at han netop er fyldt 23. Haha. Er jeg den eneste som er på den måde? Husker folk yngre end de egentlig er? Så længe folk også husker mig yngre så 😉 

Maché dress | Gucci loafers | Strawbag, old (similar here) | Ray-Ban sunnies | Anni-Lu Bracelets | Maanesten rings*

*this post contains adlinks

Share:

2 Comments

  • Natulia
   Author
   June 9, 2018 / 9:43 am

   Mange tak søde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *