Another day another dot

The dots are slowly taking over my leopard obsession, I have bought a few dotted dresses and this new blouse, and I am also looking at a wrap skirt. Too much? Na, sometimes more is more, and different dotted items looks so cool, yet simple together, in my opinion. I have received a lot of messages about my white leather pumps (the softest leather) and they are currently on sale on Asos! Find them here. These photos were shot on yet another sunny day in Copenhagen, I love the feeling of Spring and it is definitely here for good now. I have been quite busy at week this week, so I haven’t really had time to enjoy it, but Caroline is coming over soon and then we are gonna go for a run around the Lakes (slowly working on that summer bod. Haha) And later we are gonna plan the rest of our Summer vacation – can’t wait for some sun, relaxation and to get a little tan! Have a fun evening.

Prikkerne er langsomt ved at overtage min leopard-besættelse. Jeg har allerede et par prikkede kjole, har kig på en prikket slå-om-nederdel, og så er blusen på disse billeder også et nyt medlem i garderoben. Too much? Nej, jeg synes at prikker er så fint og diskret et mønster brugt for sig selv, men også virkelig cool sammensat sammen med andre prikker i et outfit. På denne dag fik prikkerne selskab af min trenchcoat, sorte bukser og hvide pumps. Jeg har fået flere beskeder angående mine hvide læderpumps (i det blødeste læder), og Asos har de næste par dage procenter på sko, så det er bare om at slå til – og husk at betale i pund, så bliver de endnu billigere 😉 I kan finde dem her*. Billederne er taget på endnu en solrig forårsdag i København, noget som jeg desværre ikke har haft så meget tid til at nyde de seneste par dage grundet arbejde, men om lidt kommer Caroline forbi og så tager vi en løbetur rundt om søerne (arbejder langsomt på den der sommerkrop. Haha) og så skal resten af sommerferien planlægges senere i aften – glæder mig til sol, sommer og en lille tan!

Trenchcoat | Dot Blouse | Zara Trousers | Selected Pumps | Ray-Ban Sunnies | Line Rossau Earrings*

SHOP THE POST*

*this post contains adlinks

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *