Dress on Jeans

Sorry for the radiosilence in here, but while I have been bad at updating the blog, I have been much busier on my Instagram, and that just seems to be the place to get your daily fix at the moment. Do I think that blogging is dead? Nope, I just think that it is two different kind of media. Instagram is (for me) a mix of iPhone photos and camera photos, a place where I can share updates on the go next to blog-related pictures, and also a place where I find most of my inspiration. My blog is where I can dig a bit deeper, sharing more photos of an outfits, making useful guides and share my thought whether they are about emotions or just pure materialistic wishes. What are your thoughts on Instagram vs Blogging? Today I just wanna share with you this outfit, where I am wearing this absolutely gorgeous dress from Birgitte Herskind and my new favorite white pumps, which I am obsessed with! I wear them all the time! And they are so comfy with the chunky heel and supersoft leather – plus I feel pretty fancy when wearing them 😉 Today I had brunch with my mother and did some working from home, and the next couple of days (tomorrow is a Danish holiday) focus will be on make content for the blog, hanging out with my girlfriends and a hole lot of reading! Have fun girls xx

Beklager stilheden herinde, men mens jeg har været dårlig til at opdatere bloggen, så har jeg til gengæld været mere travl på Instagram, og det lader til at være stedet, hvor man får sit daglige hurtige fix for tiden. Tror jeg at blogging er død? Nej, jeg er bare begyndt at se det mere og mere som to selvstændige medier, som kræver hvert sit fokus. Instagram er (for mig) et mix af iPhone-billeder og kamerabilleder, hvor jeg kan dele opdatering on the go side om side med mere blogrelaterede billeder, samtidig er det også det sociale medier hvor jeg selv finder meget inspiration både inden for mode, rejser, træning osv. Bloggen er derimod stedet hvor jeg kan gå lidt mere i dybden og dele mere, hvad end det gælder et outfit, guides eller et par ord om følelser eller en overfladisk ønskeliste fyldt med materialistiske ting, for det skal der også være plads til, til at drømme. Hvad er jeres tanker om Instagram versus Blogging? Det blev et lidt længere skriv end forventet, for egentlig så ville jeg blot dele denne virkelig pæne kjole fra Birgitte Herskind kjole og mine nye hvide pumps, et par sko som jeg ikke vidste at jeg manglede i mine garderobe, men som jeg har på næsten dagligt! De er så behagelige med de chunky hæl og det superbløde læder, som allerede har formet sig efter min fod – og så føler jeg mig også lidt fashionable når jeg har dem på 😉 Idag har spist brunch med min søde mor samt arbejdet hjemmefra, de næste par dage står den på hygge med mine veninder, fokus på bloggen og masser af læsning! Håber at I får en dejlig forlænget weekend.

Birgitte Herskind Dress | White Pumps | Decadent Bag | Ray-Ban Sunglasses | Maanesten Jewelry *

*this post contains adlinks

PHOTOS BY SOPHIE HREFNA
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *