Inspector Natalie

Are you also on board the trenchcoat trend? I just found the most perfect one and I can’t stop wearing it. It is so light, classic and easy to style. Like here, where I am wearing it with my new Cult Gaia clutch and the classic Gucci loafers. All of the highstreet brands have so many cool trenchcoats at the moment if you don’t feel like splurging on a Burberry (even though it might be a good investment, as it never goes out of style), I found mine at Asos and you can get yours too right here plus see many more options at the end of this post.  I think I might even wear mine again today… Today is the first pressedays of many, but I have decided only to participate today and Amy and I will visit a few of my favorite PR agencies. But first, brunch at Baryl with my sister. I have been sick on and off for a few weeks now, so I will take it slow, but you can follow my day on instagram as always!

Er du også hoppet med på trenchcoat-trenden? Også kendt som blotter- og bloggerfrakken. Haha. Jeg har fundet den meste perfekte, i mine øjne, og har den på næsten dagligt. De dage hvor temperaturen tillader det. Den er bare så let, klassisk og nem at style. Som her, hvor jeg havde den på sammen med min nye Cult Gaia clutch og de klassiske Gucci loafers. Alle highstreet mærker er kommet med deres bud på hvordan forårets trenchcoat skal se ud, så der er mange muligheder hvis man da ikke har tænkt sig at investere i en Burberry, og jeg faldt for denne lang version i klassisk snit hos Asos (fås her) og jeg har fundet en masse fine alternativer frem nederst i dette indlæg. Jeg tror faktisk at hopper i min idag… Idag står nemlig på pressedag, en halvårlig begivenhed hvor alle PR-bureauerne viser de kommende kollektioner frem, ofte strækker det sig over flere dage, men jeg deltager oftest kun en dag og idag skal Amy og jeg derfor forbi nogle af bureauerne. Dog står den først på brunch med Baryl med min søster. Som sædvanligt, så kan I følge med på instagram – forsøger at bliver bedre til at opdatere derinde…

Trenchcoat | Levis Jeans, sold out – similar here | Gucci Loafers | Cult Gaia Clutch | Ray-Ban Sunnies | Longines Watch

MORE TRENCHCOATS

SHOP THE POST

*this post contains adlinks

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *