Spring Wishlist

 

My Spring wishlist is here! According to the calendar it has been Spring for almost a month now, and I am therefore already one month late with my wishlist, but since it has felt more like Winter than Spring, I thought that I wait a bit before share my wishes, but here it is! My plan is to share my wishlist with you before every new season, and hopefully inspire you a bit. This season I have my eyes on pretty pastels and I have already shared this outfit of one of my favorite combinations, yellow and pink. Some goes for white items, my go to color every Summer and Spring (in the winter it is black), and I wouldn’t mind getting the white dotted dress and the crispy shirt. I have also became pretty keen on buying a pair of white pumps, and these ones might be a perfect choice. Of course I also wouldn’t mind if the rest of items magical found their way to my closet (especially the bags)… Two of the items are already on their way, can you guess which ones?

Så er min forårsønskeliste på plads! En måned inde i foråret, og derfor også en måned for sent, men da forårsvejret har ladet vente på sig, så synes jeg ikke at det har været passende at udgive min ønskeliste før nu. Planen er at jeg vil dele min ønskeliste med jer hver gang vi går ind i en ny sæson, og forhåbentlig inspirere lidt. Pastelfarver pryder min ønskeliste hver evig eneste forår og i år er ingen undtagelse, og jeg endda allerede taget forskud på glæderne. Det samme gælder for hvide items, som er min foretrukne basisfarve om sommeren, og i år gad jeg godt eje både kjole og den lange skjorte, og så er jeg blevet helt opsat på at eje et par hvide pumps, og disse fra Selected er et godt bud. De resterende items måtte selvfølgelig også gerne finde vej til min garderobe på magisk vis (især taskerne)… To af tingene på listen er allerede på vej til mig, kan I mon gætte hvilke?

White dotted tulle dress | Anni Lu Earrings | Pink Bag | Yellow Velvet Blazer | Army Jacket | Chloé Sunglasses | Saint Laurent Tote | Bamboo Clutch | White Shirt | Maanesten Rings | Striped Skirt | White Pumps | Levis Jeans | Pink Blazer | Snakeskin Bag 

THIS POST CONTAINS ADLINK
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *