Sorbet

One of my favorite trends for Spring is the sorbet-trend! Combing light colors to get an outfit that you almost want to eat. The yellow and light pink combo is already set to be one of my favorites this season. I have never had a yellow knit before but fell in love with this one from Munthe last month and had to have it. The clutch is a last season item from Designers Remix, but they just launched it in light blue and yellow – so cool! (see it at the end of this post). I bought these pants maybe 5 or 6 years ago, and just recently found them again and plan to wear them a lot this Summer, so you will probably see them again soon 😉 I have spend most of the night writing on my last exam before handing it in this morning at 6am, slept for 4 hours and now I am wide awake and plan to stay that way for the rest of the day. It was actually rather cozy staying up most of the night, drinking some tea, writing my paper and looking at the snowfall. Can you believe that we still have snow, and it is almost April?! Not very Spring-like. Today’s plan is to do the last Easter shopping (having my family over for Easter lunch on Friday), maybe hit the gym and then dinner with a cute guy tonight. The perfect way to start this little Easter break!

En af de trends som jeg virkelig tror på dette forår, er sorbet-trenden! Kombination af lyse sorbet farver er bare så lækker og spiselig. Min personlige favorit er lyserød og gul i sammenspil, som er både friskt og feminint. Den gule strik fra Munthe er ny, og jeg forelskede mig fluks i den da jeg så den på deres Instagram sidste måned, clutchen fra Designers Remix er nogle sæsoner gammel, men de har netop relanceret den i farverne lyseblå og gul (se dem nederst i dette indlæg – den gule er pt. sat ned), de måtte godt finde vej til min garderobe. Bukserne købte jeg for måske 5-6 år siden og har netop fundet dem frem igen, tror at de bliver et hit dette forår og sommer – så dem kommer I nok til at se mere til. Dejligt når gamle favoritter kan findes frem og bruges igen 🙂 Jeg har brugt det meste af natten på at skrive eksamensopgave inden jeg fik den afleveret klokken 6 imorges, og efter kun 4 timers søvn så kunne jeg ikke sove mere, så nu håber jeg på at kunne holde mig vågen resten af dagen. Det var på en forunderlig vis lidt hyggeligt at skrive opgave i nat, med en kop the i den ene hånd og sneen der dalede ned udenfor, men hvad giver I mig? Sne i slutningen af Marts. Det var hyggeligt jovist, men nu må det godt snart stoppe. Jeg har planlagt at holde mig vågen med de sidste par indkøb inden påsken (får min familie til påskefrokost på fredag), måske et tur i træningscentret og så middag med en sød fyr i aften. Den perfekte start på årets første mini-ferie. 

Munthe knit | Mango Pants (old, similar here) | Designers Remix Clutch | Line Rossau Earrings | Longines Watch

SHOP THE POST

*This post contains adlinks

Share:

7 Comments

  • Natulia
   Author
   March 30, 2018 / 12:01 am

   Tak smukke :*

  • Natulia
   Author
   April 2, 2018 / 7:39 am

   Det er jeg glad for at høre! 🙂 Mange tak smukke!

 1. April 1, 2018 / 8:38 pm

  Virkelig gode billeder! Hvilket kamera og objektiv bruger du? <3

  • Natulia
   Author
   April 2, 2018 / 7:42 am

   Tusinde tak! Jeg bruger et Canon 70D med en 85 mm f/1.8 linse 🙂 Hvis du er på jagt efter en ny linse (var lige inde og lure på din blog), så kan jeg anbefale en 50mm f/1.8 linse, som er det bedste objektiv til prisen. Til Canon koster det 700-800 kr og giver også den fine slørede baggrund 🙂

   • April 2, 2018 / 9:23 am

    Super, tusinde tak for svar! Det gør lige billederne lidt pænere når man er i fokus i ens outfit billeder! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *