No Monday Blues

Yas! Finally a day that felt like Spring. With sunshine and temperatures above 5 degrees Celsius, I could finally pull out my ripped jeans from the back of my closet and flash my paler than pale ankles. Was it a tad cold? Yes, but knowing that the temperatures are dropping below zero again this week, I had to take advantage of the Spring-ish weather, even if it was just for one day. I have been quite busy this month and I apologize for not being more active on the blog and Instagram, but I had work, lectures and an exam. So when my site broke down 2 weeks ago I saw it as a sign, to focus on getting everything under control before blogging again. With one exam done (and two easy ones to go), less work and an Easter holiday coming up it couldn’t be a better time to share content with you again! Will tell you more about my Easter plans in the next post…

Endelig en dag som duftede bare lidt af forår! Med solskin og temperaturer over 5 grader, så kunne jeg ikke dy mig for at hoppe i hullede jeans og lufte de bare ankler, som ellers har været gemt væk i flere måneder nu. Lidt koldt? Ja, men jeg har godt luret at det bliver koldt igen lige om lidt, så det er om at nyde det mens man kan. Jeg har haft noget af en skør måned, med masser af arbejde, forelæsninger og en eksamen (der ligger to mere og venter på mig) og samtidig har jeg bare følt mig helt low på energi-fronten. Så da bloggen løb ind i nogle tekniske problemer for et par uger siden, så lod jeg blog være blog, og fokuserede på de andre ting, og på at gøre nogle rare ting for mig selv. Men nu er jeg tilbage, mere end klar til at tackle endnu en eksamen på onsdag, og til at blogge en masse igen samt give den en skalle på både arbejdet og i træningscentret. I må have en dejlig mandag! 

H&M Blazer | Levis Jeans | Designers Remix Clutch | Ray-Ban Sunnies | Line Rossau Earrings | Longines Watch

*This post contains adlinks

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *