The Closed Amusementpark

A few weeks ago, Sophie and I went to Bakken, an old amusement park in Denmark which is currently closed until Spring. It was the first time that I have visited the park while closed, but we met many people there who had made a visit to the closed park a part of their sunday walk (the park is in the middle of a forrest, where many people run, walk or do horseback riding). It was one of the first really cold days of January and the air was crisp and cold, but still it was so much fun walking the empty streets and seeing the closed attractions – I imagine that it must be pretty spooky at night! I wore my favorite combo at the moment; this dark camel coat and my beret, and paired it with a dotted dress. I am at a stage right now where I am tired of wearing jeans or trousers and just wanna wear dresses and skirts, which doesn’t really match the season, haha! What to do?! Need to plan some long needed vacation away from this cold country  asap!

For et par uger siden tog Sophie og jeg en tur mod Bakken. Forlystelsesparken som pt. holder lukket ind til forårssæsonen begynder, er nemlig ikke lukket af i vinterperioden og man kan derfor sagtens gå en tur derind blandt de lukkede forlystelser om vinteren, hvis man alligevel er på de kanter. Dog forestiller jeg mig at det må være ret så uhyggeligt om natten! Det var en af de første rigtige frostdage i januar og luften var helt klar og crisp samtidig med at solens stråler varmede ens ansigt når man stod i solen. En af de der hundekolde, men alligevel helt perfekte vinterdage. Jeg var hoppet i min favorite combo for tiden; denne mørkecamel frakke og min beret, tilsat en prikket kjole fra Maché. Lige nu er jeg et sted, hvor jeg er træt af både bukser og jeans, og foretrækker kjoler og nederdel – hvilket vist ikke helt er passende til årstiden, hah! Kulden flyver jo lige igennem de tynde strømpebukser! Så jeg drømmer allerede om sol og varme, og Momondo er nok min mest besøgte hjemmeside for tiden 😉 Andre som har det på samme måde? 

Zara coat | Maché dress | Zara boots | Asos beret (get mine here) | Gucci bag | Maanesten signet-ring*

SHOP THE POST

this post contains adlinks*

Share:

1 Comment

  1. February 12, 2018 / 2:04 pm

    Uhh ja det har godt nok været koldt de sidste par dage!
    Jeg har faktisk aldrig gået tur på bakken udenfor sæsonen, men jeg tænker at det vil være smukt, men også lidt uhyggeligt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *