Picture, Picture on the Wall

The apartment is slowly coming together, bit by bit, corner by corner. Some people like to go out and buy it all at once, I like to buy it little by little, so that I can see how it all goes together before adding more items. One of the first thing I knew that I needed was something to hang on the wall, something to add some Danish “hygge” and to give the room life. Therefore I contacted Desenio a few months ago and asked if they were interested in doing a collaboration, so that not only I, but also my readers would get a great deal (and yes, it actually does happen that bloggers contact companies that they are genuinely intersted in working with, like in this case). Next step was choosing the posters, which was quite a challenge as they have a HUGE selections, but I decided to go with a light, white scheme and used their inspiration page to figure out how I wanted to hang them and how many posters were needed. I can really recommend using the inspiration page when shopping for posters, especially if you wanna do a big posterwall… After hanging these four posters I actually think that I would like to add even more posters to my wall (I am currently looking at these four to add; 1, 2, 3, 4). Best part of it all? You can now get 25% off all posters at Desenio (not handpicked posters or frames) with the code “NATULIA” until thursday. So happy poster shopping!

Lejligheden begynder langsomt at ligne et hjem, meget langsomt og hjørne for hjørne, mens andre foretrækker at købe alt på én gang, så er jeg mere til at tilføje tingene lidt efter lidt, for at se hvordan de passer ind inden at jeg tilføjer flere ting/møbler. En af de første ting som jeg dog indså at jeg manglede var noget at hænge på væggen, som kunne skabe lidt hygge og give rummet liv. Jeg kontaktede derfor Desenio for at høre om vi de ville være friske på et samarbejde, som kunne komme både mine læsere og mig tilgode (modsat hvad folk tror, så kontakter mange bloggere også selv brands som de oprigtigt gerne vil arbejde med, lige som i dette tilfælde). Næste skridt var så at vælge plakater, og det var sværere end forventet især grundet deres KÆMPE udvalg. Som I kan se så endte jeg med et lyst og let tema og brugte især deres inspiration-side til hjælp, den er genial især hvis man skal lave en større billedvæg og mangler ideer til størrelser på billederne samt hvordan de skal hænge… Efter at have hængt disse fire billeder (eller jeg fik måske lidt meget hjælp af mine forældre. Okay, jeg hang dem ikke selv op), så overvejer jeg allerede at udbygge min billedvæg og måske tilføje disse fire; 1, 2, 3, 4. Det bedste af det hele er at I nu kan få 25% på alle plakater hos Desenio (undtagen rammer/plakater markeret som Handpicked) med koden “NATULIA” som gælder til og med torsdag. Rigtig god shopping!

Get my posters here: Dream, Girl, Love Square, Palm Leaf

THIS POST WAS MADE IN COLLABORATION WITH DESENIO
Share:

2 Comments

  1. Rebeca
    February 6, 2018 / 1:58 pm

    Så fint! Glæder mig til at se hele lejligheden 🙂

    • February 12, 2018 / 9:44 am

      Ja – vi må snart finde en dag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *