Hello & Goodmorning

Goodmorning – I have been looking forward to this day for almost two months now, ever since I posted my last post at the end of November. The break was much needed but I am so happy to be back and to be able to create some cool content again. And more importantly, to blog regularly again with hopefully 3-4 posts a week, just as when I first started blogging. Last Fall was crazy busy and it was difficult for me to fit both school, a new job, a new apartment and exams into my schedule while also keeping up with my social life and having a blog. Everything is going much smoother now; my workplace no longer feels “new” to me and neither does my school (it is harder that you would think to return to school after a 4 year break, but in just 1,5 year I will have my Master in Business Administration and Philosophy – can’t wait!), my exams are done and my apartment is starting to look and feel like a home. Due to my new home you will also see more interior posts and easy recipes on the blog in the future 🙂 Let me know if there is anything you would like me to do a blogpost on! These pictures were taken by Sophie Hrefna on a cute café called “Granola” pretty close to my new apartment and in my new neighborhood. It has this French feel to it, so of course I have to wear my beret.. I have always loved hats and berets are my new obsession! They are such a cute accessory and you can wear them with almost anything depending on the look you are going for. I have found mine at highstreet brands like H&M and Asos (they have a huge selection here*). Hav a beautiful Friday!

Godmorgen, jeg har virkelig set frem til at blogge igen siden jeg lavede mit sidste indlæg i slutningen af november. Pausen var nødvendig, men nu ser jeg frem til at lave en masse lækkert indhold igen, og mere vigtigt; blogge regelmæssigt. Sidste efteråret var skørt travlt og med mange nye omstillinger. Jeg startede både på nyt job, på nyt studie og flyttede i ny lejlighed på Frederiksberg, samtidig med at jeg prøvede at jonglere eksaminer, social liv og det at have en blog. Det var lige en tand for meget på én gang og derfor blev bloggen forsømt, men der er mere ro på nu. Hverken job eller studie føles så nyt og fremmed længere (det er sværere end man skulle tro at studere igen efter en 4 års pause, men om kun 1,5 år vil jeg have en Master in Business Administration and Philosophy, og dét glæder jeg mig til!), eksaminerne er overstået og min lejlighed føles mere og mere som et hjem. Jeg vil derfor også tilføje flere interiør indlæg og nemme opskrifter til bloggen i den kommende tid 🙂 I må endelig sige til hvis der er nogen emner I ønsker et blogindlæg omkring. Disse billeder er taget af Sophie Hrefna på Granola på Værnedamsvej som ligger lige på grænsen af Frederiksberg og Vesterbro, og i gåafstand fra min nye lejlighed. Den har lidt franske fornemmelser og med sine varmelamper og tæpper, så er det det perfekte sted til peoplewatching med en kop kaffe i hånden. Og også det perfekte sted at have en beret på. Jeg har altid været vild med hatte, og berets er min nyeste besættelse! Det er sådan en sød accessory og tilføjer til fransk touch til næsten alt 😉 Jeg har købt et par stykker hos bl.a. H&M og Asos (de har et stort udvalg her*). I må have en dejlig fredag!

Zara coat | Zara blazer (old) | Asos beret | Moss Copenhagen trousers (old) | Zara boots | Clear glasses 

SHOP THE POST

This post contains adlinks*

Share:

4 Comments

  1. Caroline
    February 2, 2018 / 11:20 pm

    Yay! Så fint <3

    • February 12, 2018 / 9:44 am

      Er glad for at du kan lide det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *