Last Day of Autumn

…and maybe also the last day of blogging in 2017.

Tomorrow I am handing in the last assignment of this semester before the exams starts, and tomorrow is also the day that I will be moving into a new apartment – I am so excited and can’t wait to show you! But it also means that I will have my hands (and head) full for December, not to mention that I still haven’t bought any Christmas presents. Oops. I am in for a busy month. I really want to do well on my exams, my job and getting settled into the new apartment, so I don’t think that there will be much time to blog. Sadly. This Fall really hasn’t been good on my blogging, but only because so much good stuff have happened in my real life, so I am not complaining 🙂 People have been asking why I don’t just stop blogging, but I simply can’t. I still have so many ideas I just need the time to bring them to life.. 2018 is already looking less busy and my schedule more flexible – so I guess that you won’t get rid of me yet! Haha. Looking forward to much more blogging in 2018. Let’s stay in 2017 for just a little longer though, and talk about my Fall favorites which are all in this outfit – that leopard Ganni top is one of the best buys this season, my grey blazer is from last year but still a favorite, just as my Gucci loafers (best shoes EVER) and then there is the perfect navy suede bag from Decadent… Now it is time to cozy up and enjoy the coziest season of the year: CHRISTMAS. See you in 2018 and have a Merry Christmas!

…Og måske også det sidste blogindlæg i 2017. Imorgen afleverer jeg mit allersidste opgave dette semester inden eksaminerne starter, det er samtidig også dagen hvor jeg får nøglerne til min nye lejlighed – glæder mig til at vise jer den! Det betyder at jeg mere eller mindre har mine hænder (og hoved) fulde i hele December, for ikke at nævne er der vist også lige skal købes lidt julegaver og der stadig er travlt på mit arbejde. Jeg vil virkelig godt gøre det godt på både arbejde og med eksaminer, samtidig med at jeg gerne vil komme på plads i den nye lejlighed, derfor må jeg desværre sætte bloggen på hold, da der simpelthen ikke er timer nok i døgnet til at nå det hele, og jeg gider ikke gøre noget halvt 🙂 Jeg er blevet spurgt om hvorfor jeg ikke bare stopper helt med at blogge nu hvor der sker så meget i det “virkelige” liv, og svaret er at jeg simpelthen ikke kan lade være. Jeg har så mange ideer i mit hoved, og mangler bare lige tiden (mindre detalje) til at føre dem ud i livet… Heldigvis så ser 2018 allerede mindre travl ud, og mit skema mere fleksibelt, så jeg håber og tror virkelig på at jeg kan vende stærkt tilbage med mange flere indlæg i 2018 – I slipper ikke helt fra mig endnu! Haha. Men lad os lige dvæle lidt ved 2017, og nogle af mine favoritter fra efteråret, som alle er i dette outfit – Ganni silketoppen i leopard har været et af de bedste køb denne sæson, og kommer sikkert også til at være en favorit mange sæsoner fremover (leo holder bare altid!), den grå blazer er også en favorite omend den er flere sæsoner gammel, ligeså er mine Gucci loafers (bedste sko nogensinde) og så er der favorit-tasken fra Decadent i navy ruskind, som har hængt på mig hele efteråret, og som nok også kommer til at være et fast inventar på min skulder i 2018… Nu er det tid til at årets hyggeligste måned, nemlig december. Jeg håber at I alle får en fantastisk jul med dem I har kær, og så ses vi i 2018! 

SHOP THE POST

Zara blazer (old, similar here) | Ganni  top | Zara trousers | Decadent bag | Gucci loafers | Nelly hat 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *