Khaki Suit – from day to night

I have been wearing this khaki suit quite often both as a suit but also as separates – it is just so versatile! So in this post I will show you two ways to wear it, one for daytime and one for going out. For daytime (not work – where I usually wear heels) I would dress it down with some flats and a statement tee, this suit has a loose fit which means that you don’t feel too dressed up when wearing it during the day. As it is getting colder I would probably add some glittery socks and toss a warm coat over my shoulder and I would be good to go. For evening events (I have worn it a few times when going out) I ditch the flats for a pair of heels and put on some big earrings. I love how earrings are now a thing again, and I have already bought a lot of pairs to add a little sparkle to my party outfits for the upcoming season. The golden pair that I am wearing are from Carré and just so so pretty – and also a perfect Christmas-gift. I might put on that exact look tonight as I am going for dinner and cocktails with two of my beloved girlfriends. Life is currently still very busy, and I feel so guilty about not being able to blog more at the moment, so guilty that I might take a little break next month where I will also be busy with exams and moving into a new apartment (yes, can’t wait to move – will do a lot of interior blogpost in the Spring!), I just don’t feel like I can do everything perfectly if I try to do too much at once. Just some thoughts. Have a great Saturday!

Dette khaki sæt har jeg endnu ikke haft på, på bloggen endnu og det endda til trods for at jeg hopper i det ret ofte – både som sæt og hver for sig, både til fest og til hverdag. Derfor vil jeg i dette indlæg dele med jer hvordan jeg styler det alt efter hvad programmet står på. Til hverdag (dog ikke til arbejde for mit vedkommende, da jeg oftest har høje hæle på på arbejde) ville jeg tilsætte et par flats og en cool statement t-shirt, sættet har et ret løst fit så man føler sig på ingen måde dressed up til hverdag. Nu hvor det er blevet lidt køligere, så vil jeg nok tilføje et par glimmersokker og kaste et varm frakke over skuldrene 🙂 Til aften events, så ryger loafersne til fordel for et par hæle og et par store øreringe. Jeg er vild med hvordan store øreringe igen er blevet moderne, og jeg har allerede købt en del par, som skal pryde mine ører til de kommende julefester. Dette gylden par er fra Carré, og fåes i tre forskellige modeller som alle er åh-så fine – og også et godt julegaveønske. I aften står den på middag og cocktails med to veninder, så mon ikke disse eller et andet par statement øreringe ryger på. Livet er stadig meget travlt for mit vedkommende, og jeg føler mig helt skyldig over ikke at få blogget oftere. Næste måned står på både eksaminer og en lille flytning (glæder mig så meget til at flytte, og til at lave lidt interiør-indlæg til foråret), så det ser ikke ud til at jeg får mindre at se til lige foreløbigt, derfor går jeg også med tankerne om at holde mig helt fra bloggen i 1-2 måneder, da det er svært at yde 100% på alle fronter på én gang. Bare lidt tanker herfra. Håber at I får en dejlig lørdag!

DAY

Zara suit (here and here) | H&M tee | Gucci loafers | Gucci bag | Ray-ban sunnies | Longines watch

NIGHT

 

Zara suit (here and here) | Zara pumps (similar here) | Everie bag | Carré earrings | Longines watch

PHOTOS BY SOPHIE HREFNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *