Suede Sunday

A Sunday in suede from head to toe (almost). Some weekends ago I put on this super flattering fake-suede dress from the Danish brand Hunkon, it is one of the most comfortable dresses I have worn as the fabric is so soft… ahh.. Am I the only one who loves to touch soft fabrics? I paired it with my favorite suede bag from Decadent in dark blue – an everyday favorite as it fits all my stuff including my camera (it also comes in black and army green if you are not into blue). As I had a day on the run I put on some white sneaks instead of heels! It might look like the weather was good when Sophie and I shot this, but if you look closely you will notice the small raindrops in the air in these photos… and I think it was one of those days where you could feel that Fall was near. Today it is freezing cold and Fall is definitely here. I have spend most of the day indoor editing photos, reading up on some school stuff and later I might even spend a few hours working. Life is super busy at the moment, but I feel like everyone is also busy, so maybe it is just that time of the year where everyone is working extra hard at work/school/blog/etc. before the year comes to an end. Yep guys, I said it, 2018 is only two months away. So let’s get the best out of the last months and enjoy fall before winter is coming (so GoT, and I don’t even watch it, haha). 

En søndag i ruskind fra top til tå (næsten). Nogle weekender siden var jeg hoppet i denne kjole fra det danske mærke Hunkøn, det er et forholdsvist nyt dansk mærke, men de har lavet nogle virkelig cool items såsom denne og disse, og så selvfølgelig denne kjole, som er ikke bare er flatterede, men også er lavet i det blødeste ruskindslignende stof.. ahh.. Jeg er vel ikke den eneste som ikke kan lade være med at ae mig selv når jeg har blødt tøj på? Haha. (Please sig at jeg ikke er alene). Jeg tilføjede min blå ruskindstaske fra Decadent, som jeg bruger dagligt da den har den perfekte størrelse og rummer alt hvad jeg har brug for inklusiv mit kamera (og så fåes den også i sort og armygrøn, hvis man ikke er til det blå), og så et par hvide sneaks, da jeg havde en dag med flere små ærinder. Som jeg tidligere har nævnt så er jeg slet ikke en sneaker-pige, selvom at det er virkelig rart at rende rundt i så falder jeg kun over et par sneaks jeg kan lide max. 2 gange om året, Superga er dog undtagelsen, da de er tilpas lette og feminine og jeg køber derfor et nyt par hvert forår! Selvom jeg havde bare ben og vejret var mildt, da dag vi skød disse billeder, så kan man ane små regndråber i luften på disse billeder og det var en af de første dage hvor man kunne fornemme at efteråret var på vej. Og selvom efteråret vist er mere end ankommet nu, så er det altså også en lille smule hyggeligt med al den blæst og regn synes jeg.. Såfremt man er indendørs selvfølgelig 😉 

Suede Favorites

Hunkøn dress | Decadent bag | Superga sneaks | Ray-ban Sunglasses | Longines watch | Pico bracelet

THIS POST CONTAINS ADLINKS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *