Busy Bee

Goodmorning. I am still super busy and haven’t had the time to shoot any autumn outfits yet, luckily I still have a few left from August and September that I haven’t shared with you yet – better late than never, right? When it was still acceptable to wear bare legs I put on this dress from Munthe’s AW collection along a pair of sunnies, a suede bag and a low heel. The dress has a subtle camouflage print with gold dots, a sweet combination of something edgy and something feminine. Since I has gotten colder I have worn the dress with jeans underneath!

So what is it that I am so busy doing at the moment?
In the beginning of September I started school again, after a 4 year break I figured that it was finally time to finish my master, so I am currently studying a Master of Science in Business Administration and Philosophy at Copenhagen Business School. I finished the undergraduate program in Danish in 2013, so this is almost just a continuation of that study, just in English. Because of my little break from School I am definitely one of the older students in my class, haha! But guess what? One of the girls that I studied with during the undergraduate program also just started on the master – so we are two oldies, but goodies. Going back to school isn’t the only big change in my life this Fall, as I also just started a new job, a part-time job in one of the biggest companies in Denmark, Maersk. To be considered for a job you have to pass several tests and do some interviews, luckily I did good and got the job! I will try to keep my private life separate from my blogging life, but now you know why I haven’t been spending that much time blogging lately. Let me know if you have any questions regarding my master or my job ❥

And oh yes, I just turned 28 and have a wisdom tooth that is hurting like hell.. #adultlife

Godmorgen. Jeg har desværre stadig en del om ørene, og har derfor endnu ikke haft tid til at forevige nogle mere efterårsagtige outfit (og de få dage jeg har haft tid, har det øset ned – typisk), heldigvis har jeg stadig lidt i gemmerne fra august og september som jeg endnu ikke har delt herinde, bedre sent end aldrig ik? Da det stadig var acceptabelt at flashe de bare ben, der hoppede jeg i denne fine kjole fra Munthe’s AW kollektion sammen med et par solbriller, en ruskindstaske og et par lave hæle. Kjolen har et diskret camouflage print, som giver lidt kontrast til det ellers feminine snit. Siden det er blev koldere har jeg brugt kjolen med jeans og støvler i stedet.

Så hvad er det så jeg render rundt og har så travlt med for tiden?
I starten af september startede jeg i skole igen, efter at have holdt 4 års pause fra studierne besluttede jeg mig for at det var tid til at få den kandidat i hus. Mere præcist en kandidat i Business Administration og Philosophy på CBS. Jeg afsluttede bacheloren i selv samme studie i 2013 og dengang havde jeg desværre ikke lysten til at læse videre og da jeg samtidig blev tilbudt en fuldtidsstilling på min daværende arbejdsplads, så var valget nemt. Efter flere år væk fra bøgerne så følte jeg dog at det var nu eller aldrig, og det blev “nu”. Heldigvis, og ret tilfældigt, så har en af de piger som jeg i sin tid læste sammen med på bacheloren haft samme tanke og vi er nu to oldies but goodies på studiet! Studiet er ikke den eneste ændring i mit liv dette efterår, jeg har nemlig også skiftet forsikringsbranchen ud med shippingbranchen da jeg sidste måned landede et studiejob hos Maersk. Det var en længere proces end jeg har været vant til, med både flere tests og interviews, men i sidste ende så endte det lykkeligt! Jeg vil forsøge at holde mit privatliv så adskilt fra bloggen som muligt, men nu ved I hvad der tager al mit tid for tiden, og så må I endelig sige til hvis I har nogen spørgsmål til enten studie eller job ❥

Og så blev jeg også lige 28 år i torsdags. Og har en visdomtand som gør ondt som bare pokker.. #voksenliv

Munthe dress | Everie bag | Zara heels (old)Ray-Ban sunglasses | Longines watch | Carré rings

PHOTOS BY SOPHIE HREFNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *