New Glasses

I really felt an urge to write “New glasses, who dis?” because I feel so different wearing glasses, but at the same time I also feel way smarter, or at least I look smarter ūüėČ Haha. I have always had pretty good eyesight and still do, I can see small letters that are miles away so I have never felt the need to get glasses and I still don’t. I do however spend many hours in front of a screen, both at school, work and at home, and it definitely makes your eyes tired and several times co-workers have mentioned that I squeeze my eyes together when I am looking at the screen for too long, I almost look angry. So I have made the decision to get computer glasses, my very first pair of real glasses ever. I had thought about it for several months when I was recently contacted by SmartBuyGlasses, and it seemed like the perfect match! After looking through all of the pages I ended up with these, the perfect round tortoise glasses from Ray-Ban, called Icons. And yes, you can also get them as prescription-glasses.¬†Easy to order and I got them pretty fast. So I can really recommend that you take a look at their site if you are looking for prescription glasses, computer glasses or maybe even sunglasses?¬†SmartBuyGlasses also have a huge selection of sunglasses (just check out their Celin√© section, you can find almost any model there) and I am pretty close to buy either this Celine pair or these 60’s sunglasses from Chlo√©… I will get back to you soon with many more photos!

Jeg var s√• t√¶t p√• at skrive “New glasses – who dis?” i overskiften, da jeg selv f√łler at jeg ser meget anderledes ud med briller, m√•ske endda klogere ūüėČ Haha. Jeg har altid haft perfekt syn, og kan se selv bittesm√• bogstaver p√• lang afstand, derfor har jeg aldrig haft behov for briller med styrke i, og har det stadig ikke. Jeg bruger dog de fleste af d√łgnets v√•gne timer foran en sk√¶rm, hvad enten det er i skole, p√• arbejde eller i fritiden, og det resulterer ofte i nogle tr√¶tte og overanstrengte √łjne, og flere kolleger har p√• peget at jeg kniber √łjnene let sammen n√•r jeg koncentrerer mig om noget p√• sk√¶rm. Derfor begyndte jeg allerede for flere m√•neder siden at overveje sk√¶rmbriller, for at aflaste √łjnene lidt, der kan dog nogle gange v√¶re lang vej fra tanke til handling, s√• der var derfor f√łrst da SmartBuyGlasses kontaktede mig ang√•ende et samarbejde at jeg endelig fik taget mig sammen,¬†og nu har jeg s√łrme f√•et ¬†mit allerf√łrste par rigtige briller. Efter at have set de utallige sider igennem p√• deres hjemmeside, s√• faldt valget p√• disse; de perfekte runde tortoise briller fra Ray-Ban, med navnet “Icons”. Og de f√•es ogs√• med styrke. Nemme at bestille og kom ret hurtigt med posten. Det kan virkelig anbefales at tage et kig p√• deres hjemmeside hvad end man leder efter sk√¶rmbriller, briller med styrke eller solbriller. SmartBuyGlasses har nemlig ogs√• et k√¶mpe stort udvalg af solbriller (bare tjek deres udvalg af C√©line, de har n√¶sten samtlige modeller) og selv er jeg ret t√¶t p√• at k√łbe enten dette par fra C√©line eller disse 60’er inspirerende briller fra Chlo√©… Jeg vender snart tilbage med flere billeder af brillerne i brug!

THIS POST IS SPONSORED BY SMARTBUYGLASSES

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *