Pink Hues

Saying goodbye to the Summer season with this pink outfit, before replacing all of my light skirts and floral blouses with darker colors and warmer fabrics. It seemed like the weather knew that we were entering Fall as it got colder as soon as the calendar said “September”. So I am dreaming myself back to warmer days with happier colors, where I wore this outfit on one of the last days of august and it already feels like months ago! I will probably wear both the skirt and blouse again this Fall, but paired with big knits and a light jacket… Some of you might have noticed that I have been absent for the past few weeks, but there is a very good reason for this and I will do a full posts on it very soon! Today I am meeting with Sophie to catch up and shoot some pics, and then I hope that I will have some time for blogging this weekend 🙂 Have a great Friday!

Siger farvel til sommeren med et sidste pink sommerligt outfit, inden mine sommer items ryger pĂ„ loftet og bliver erstattet med mĂžrkere farver og varmere materialer. Det virker til at vejret vidste at efterĂ„ret var pĂ„ vej, da det straks blev koldere sĂ„ snart at kalenderen sagde “September”. Jovist sommeren har ikke vĂŠret den bedste, men synes alligevel at temperaturen faldt et par grader da det bliver “rigtigt” efterĂ„r. SĂ„ jeg drĂžmmer mig lidt tilbage til de fĂ„ sommerdage med dette feminine outfit taget i slutning af august. BĂ„de nederdel og bluse bliver nok ikke pakket helt vĂŠk, da begge sagtens kan bruges til efterĂ„r, dog med henholdsvis en tung strik og lange bukser 😉 Nogle af jer har mĂ„ske lagt mĂŠrke til at jeg har vĂŠret lidt fravĂŠrende de sidste par uger, og det er der en meget god grund til og det kommer der et helt blogindlĂŠg om snarest! Senere idag skal jeg mĂždes med Sophie og tage lidt billeder og sikkert en kop kaffe, og sĂ„ hĂ„ber jeg pĂ„ at fĂ„ lavet lidt mere blogging her i weekenden.. 

PHOTOS by AMY DYRHOLM

1 Comment

  1. Caroline
    September 18, 2017 / 11:31 am

    Yas, so pretty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *