Skincare Routine

Good evening. It is almost time for bed and since I was asked a few months ago if I could do some posts about all of the beauty products I use, I thought that skincare would be a good place to start! I don’t use a ton of products and never have, as I like to keep my routine easy and simple and stick to longtime favorites. But if any of you can recommend some good masks then I would love to get your advise, as I am not really that satisfied with the ones that I am currently using. So here goes my skincare…

Remove. Always, always, always remove your makeup before going to bed to give your skin some much deserved time to breathe. When I was younger I often went straight to bed after a night out and slept with all of my make-up, but I don’t do that anymore, mostly due to Bioderma. Let’s just agree that this product changed the skincare game. It is a multi-purpose product that removes, cleanse and tones the skin, and if I am really tired this is the only product I will use before going to dreamland. Get Bioderma at most pharmacies or buy a stock load when in France as it is much cheaper there!

Cleanse. Just before Summer I received a Foreo from a PR agency, as a blogger I feel quite privileged to receive a huge amount of beauty products every season, but only a few of them actually become a part of my daily routine. Foreo is one of them. Foreo is this blue little gadget (mine is the Luna go – smaller than the original one) that vibrates and is used to gently massage the products into the skin. I feel like I am getting the full effect of my products by applying them with Foreo, and it is a gadget that I happily use both in the morning and in the evening.

Tone. Skintonic you say? But there is no picture of a skintonic? I always end my cleansing routine with skintonic, but I switch brands ever so often and I am not picky when it comes to my skintonic. I am currently using one from Nivea, but think that I will try one with anti-pollution next time, maybe from Chanel? Please let me know what you think of them.

Moisturize. I swore by the classic blue Nivea lotion for ages, and still do when my skin needs an extra layer of love, but for daily use and before I put on my makeup I used the creme from Embryolisse. It is a french pharmacy brand (the perfect excuse to go to France is their pharmacies) and I stock up on it whenever I am in France. It keeps my skin moist and gives it a dewy look. 

Brush. Your teeth and your hair. For my teeth I like the Whitening Toothpaste from Nu Skin which I was recently introduced to, it has a fresh minty taste and will hopefully whiten my teeth a bit 😉 My hairbrush from Mason Pearson it probably one of my best beauty gifts ever (thank you mom!), they a quite pricy but definitely worth the money. So far I haven’t met a girl who has regretted buying this hairbrush, but remember to buy the one suitable for your hair, I have thick unruly hair so I have the BN2. 

And the donuts? Well they just taste damn good…

Godaften. Det er næsten sengetid for mig, og da jeg for et par måneder siden blev spurgt om jeg ikke ville lave nogle indlæg med de produkter som jeg dagligt bruger, så synes jeg at min hudpleje rutine ville være et godt sted at starte. Jeg bruger ikke oceaner af produkter og har heller ikke gjort det, derimod foretrækker jeg at holde min rutine enkel og nem, og holder mig til langvarige favoritter. Dog mangler jeg nye ansigtsmasker, da jeg ikke er helt tilfreds med dem jeg bruger på nuværende tidspunkt, så sig endelig til hvis I har nogle anbefalinger. Min rutine er som følgende..

Fjern. Altid, altid, altid husk at fjerne din makeup inden sengetid for at give den noget velfortjent tid til at ånde natten over. Da jeg var yngre, så kunne jeg ofte gå direkte i seng efter en bytur og sove til langt ud på formiddag næste dag stadig iført fuld krigsmaling. Det sker ikke længere, hverken at sove med makeup på eller at sove til langt op ad dagen 😉 Og det skyldes i høj grad Bioderma. Et produkt som virkelig var en gamechanger da det kom frem. Et multi-produkt som både fjerner, renser og toner, og er jeg virkelig træt så er dette det eneste produkt jeg bruger inden jeg hopper ind i drømmeland. Bioderma fås i dag på de fleste apoteker, men koster kun den halve i Frankrig, så jeg køber altid et lager med hjem.

Rens. Lige inden jeg tog på sommerferie modtog jeg et styks Foreo fra et PR bureau. Som blogger er man ofte så heldig at modtage mange produkter til test hele tiden, det er dog de færreste som bliver en fast del af min rutine. Foreo er et disse produkter, denne lille gadget (min er modellen Luna Go – mindre end originalen) laver små vibrationer og bruges til at massere ens renseprodukter bedre ind i huden. Jeg føler at jeg får meget bedre udbytte af mine produkter og det er en gadget som jeg glædeligt bruger både morgen og aften.

Tonic. Skintonic that is, ikke den slags man drikker 😉 Den hurtige har måske opdaget at der ingen skintonic er at se på billederne, og det skyldes at jeg ofte skifter mærke, og ikke er særlig kræsen på den front. Lige nu bruger jeg en med aloe vera fra Nivea, men overvejer at prøve en med anti-pollution fra f.eks. Chanel. Nogen som har erfaringer med den?

Fugt. Engang så sværgede jeg til den klassiske blå Nivea og bruger den stadig når min hud trænger til et ekstra lag fugt og kærlighed, ofte om vinteren. Til daglig brug og under min makeup bruger jeg nu cremen fra Embryolisse, endnu en favorit fra de franske apoteker (og endnu en undskyldning for at tage til Paris), da den er lettere men samtidig fuld af fugt og giver min hud et dewy look.

Børst. Både dine tænder og dit hår. For mit vedkommende så bliver tænderne børstet med Whitening Toothpaste fra Nu Skin, et mærke som jeg fornyligt blev introduceret til af en veninde, den efterlader munden med en smag af mint, og så bilder jeg mig selv ind at mine tænder er blevet hvidere efter brug af den 😉 Min hårbørste fra Mason Pearson er nok en af de bedste beauty gaver som jeg har fået (tak mor!), den er lidt til den dyre side, men alle pengene værd. Jeg har endnu ikke mødt en pige som har fortrudt købet af denne, så det må være en af bedste på markedet. De kommer i flere variationer, som passer til forskellige hårtyper. Jeg har BN2 også kaldet ”Popular”, da jeg har tykt kruset hår.

Og de der donuts? De er kun med, så at jeg havde en undskyldning for at spise dem…

Follow Natulia on Bloglovin’
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *