Morning Coffee

Goodmorning. Monday means a new week and a fresh start, and this week I’m gonna be sure to get the best start possible, as I really need it. Last week I felt a bit off for no reason at all, I just didn’t feel like myself and preferred my own company over being in large crowds, bad timing with Copenhagen Fashion Week and all, but I believe in listening to your body and soul (5 years ago I got very sick for not doing that). Unfortunately I just read my horoscope and it said that my mood will be like that the entire month! Haha, too bad for me and all the other libras out there. Yes, I believe in that shit. But I also believe that you can affect your own mood and make it better, so I am not gonna let astrology get to me this time. So this week I have made a lot of appointments with friends that always makes me smile and first up is breakfast with my mom. These pictures are from another sunny morning with coffee and dots. I hope that this week will be just as sunny and filled with laughter, smiles and a brighter mood! 

Godmorgen. Mandag betyder en ny uge og en ny start, så det handler om at få så god en start på ugen som muligt, særligt for mig i denne uge. Sidste uge følte jeg mig lidt off og ved siden af mig selv, ikke at jeg havde nogen grund til det, jeg var bare i et underligt humør og foretrak mit eget eller mindre selskaber frem for mange mennesker, lidt dårlig timing med Copenhagen Fashion Week, men jeg tror på at det er bedst at mærke efter hvad ens krop og sind fortæller en, og vi kan alle have vores dårlige perioder. Desværre har jeg lige læst mit horoskop og ifølge det så bliver resten af min måned sådan! Haha, surt show for mig og alle de andre vægte derude. For ja, jeg tror faktisk en lille smule på horoskoper, i hvert fald når de rammer plet 😉 Men jeg tror også på at der er mange ting man selv kan gøre for at forbedre sit humør, og jeg har derfor ikke tænkt mig at lade astrologien vinde i denne omgang. Derfor har jeg fyldt denne uge med små aftaler hist og her med mennesker som altid gør mig i bedre humør og dagen idag starter også med morgenmad med min mor. Billederne her er derfor ikke fra idag af (så tidligt har jeg trods alt ikke været oppe), men fra en anden solrig morgen hvor den stod på kaffe og prikker samt billeder med Sophie… Jeg håber på flere billeder, mere solskin og bredere smil i den kommende uge!

SHOP THE POST

H&M dress | Munthe knit | Superga sneaks | Ray-Ban sunglasses | Longines watch | Carré jewelry

THIS POST CONTAINS ADLINKS

1 Comment

  1. Caroline
    August 14, 2017 / 1:41 pm

    Godt vi snart ses så 🙂 Elsker det her outfit til dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *