Sweet Coffee Popsicles

Summer equals ice cream. Lots of ice cream. This year I have experimented with making some myself, and this one is one of my best and easiest recipes. Coffee popsicles with chunks of chocolate, what’s not to like? These popsicles are mostly for adults, but once you have bought some ice cream molds you can make almost any ice cream you want and start experimenting yourself. I also have a bunch of other ideas for delicious popsicles, but that will have to wait until another Summer day or maybe next Summer (if the weather continues like this), until then enjoy these sweet coffee popsicles which tastes delicious in both rain and sun. Yum!

Sommer er lig med is. Masser af is. I år har jeg eksperimenteret lidt med selv at lave forskellige slags, men denne er klart en af de bedste og nemmeste opskrifter. Kaffe ispinde med chokoladestykker, yum! Lige præcis disse is er nok mest for voksne, men mulighederne er uendelig når først man har købt et par ispinde-forme, næsten alt kan fryses og laves til lækre is. Jeg har allerede en masse andre ideer til lækre ispinde og is generelt, men det må vente til en anden sommerdag, eller måske helt indtil næste år hvis vejret fortsætter sådan her. Indtil da så må man selv skabe lidt sommer-stemning og der er disse is en god start, og så lover jeg at de smager godt ligegyldigt som det regner eller solen skinner 😉 

You will need:

Premade Iced Coffee – I bought these two at my local 7-Eleven (you can also make fresh coffee at home and add milk and sweetener, but it is just much easier to buy them)

Chocolate

Ice-Lolly Molds (mine are from IKEA)

Start by pouring the iced coffee into the molds, cut the chocolate into big chunks and add them to the molds as well, freeze for 4 hours and Voila – your Sweet Coffee Popsicles are done and ready to cool you down!


Du får brug for:

Iskaffe – jeg købte disse to fra Cocio i 7-Eleven og især den lyse “Icelatte” smagte virkelig godt som is (man kan også selv lave frisk kaffe og tilføje mælk og sødemiddel)

En plade chokolade

Ispindeforme (fåes i IKEA, Tiger osv.)

Start med at hælde iskaffen i formene, skær chokoladen i store stykker og tilføj dem i formene, put dem i fryseren i 4 timer og Voila – så er dine Sweet Coffee Popsicles klar til at køle dig ned!

FOLLOW NATULIA ON BLOGLOVIN’
Share:

1 Comment

  1. Caroline
    August 14, 2017 / 1:39 pm

    OMG, de ser godt nok lækre ud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *