Twirling in yellow

Twirling into the weekend in this pretty yellow dress. I bought it back in April to wear at one of my friends wedding which was held during Easter. Back then it was pretty cold and ended up snowing and raining for most of the day, but it just made the wedding even more magical and the happy couple had the best day! Because of the weather I wore it with a black blazer, heels and a wintered clutch (which got stolen a few days later), but I always imagined wearing it on a sunny day with sandals and sunnies… But since it is still not really Summer in Denmark yet (at might never be this year, I mean it is already August), and the dress is just to pretty to just hang in my closet, so I decided to put in on the other day with loafers, sunnies and a leatherjacket instead, and it worked 😉 And I felt really feminine twirling around in this long, light dress in the wind all day long. I like this kind of yellow, so I have found a small selection of yellow dresses below. Tonight I will wear something completely different as I am going to Impression PR‘s 3 year birthday bash and this year the theme is Gatsby. Can’t wait to party with all my bloggerbabes, but first a quick visit to The Powder Room with some of the girls to get ready and preparty a bit! 

Danser ind i weekenden i denne fine gule kjole, en kjole som jeg købte tilbage i foråret til en af mine veninders bryllup, som blev holdt i påsken. Som nogen måske husker så var påsken (også) en våd og kold affære, heldigvis gjorde det dog kun dagen endnu mere magisk og brudeparret havde den bedste dag. På grund af vejret, som bød på både regn og slud, så havde jeg dengang kjolen på med en blazer, sorte stiletter og en bordeaux clutch (som jeg fik stjålet et par dage senere), men både kjolen og jeg har siden drømt om at have den på på en varm sommerdag med sandaler og solbriller. Dén varme sommerdag venter jeg dog stadig på, så i stedet har jeg haft den på med loafers og skindjakke, da den næsten er for fin til bare at have hængende i skabet. Jeg følte mig ret så feminine og fin i den lange kjole, mens vinden tog fat i stoffet og legede med kjolen 🙂 Gule kjoler er noget så fine når man har fået lidt glød og jeg har derfor fundet et par favoritter herunder. I aften ser outfittet lidt anderledes ud, da jeg skal til Impression PR‘s 3 års fødselsdag og i år er temaet Gatsby, så på med de røde negle og perlekæderne! Jeg skal nok opdatere løbende på min Instastory i løbet af aftenen. Glæder mig til at danse med alle de danske bloggerbabes i aften, men først står den på et smut forbi The Powder Room, for lige at få makeuppen sat af Malene og nyde lidt drinks med de andre piger inden det går løs! 

YELLOW DRESSES

Rabens Saloner dress | Gucci bag | Gucci loafers | Ray-Ban Sunnies | Longines watch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *