The Strong Survive

…or at least that is what my shirt says! I have had my eyes on this cool dark tee from Designers Remix ever since I first saw it, probably on their instagram. I have a thing for t-shirts at the moment, but mostly for white ones with a print or a cool text, so this one is a different and darker addition to my wardrobe, and perfect for Fall. It runs very large in size, so this is actually an XXS, so beware of that before buying. It is slowly beginning to be sold out everywhere, but you can often find the exact same items in their kids brand Little Remix and often cheaper! Just a tip if you like me can fit into a kids-size 18 years old 😉 I paired it will all black items apart from my new bag in navy suede from Decadent (it was a gift), that I imagine will be my daily companion this Fall, especially since I just found out that I can fit my camera in it #win. I am wearing the same tee today, but please don’t tell anyone. Haha. Tonight I am meeting my sister for dinner at Lo Jo Social before going to a petanquebar where my good friend (and almost sister) Maja is having her farewell-party before she’s moving to Paris tomorrow. Such a lucky girl, Paris is by far my favorite city. What’s your?

…Eller det er i hvert fald hvad der står på min bluse! Jeg har haft kastet min kærlighed på denne cool t-shirt fra Designers Remix lige siden jeg først så den, sikkert på deres instagram. Jeg har bare et eller andet for t-shirts for tiden, ofte de hvide af slagsen med enten et cool print eller en tekst, men da denne er sort og derfor mere efterårsaftig og anderledes, så var det en god undskyldning for at tilføje endnu en t-shirt til samlingen. Den er ret stor i størrelsen, og jeg har derfor min i en XXS, bare lige inden man klikker den hjem i sin normale størrelse. Et lille tip er også at man ofte kan finde de samme Designers Remix items i deres børneafdeling Little Remix til færre penge, hvis man som mig godt kan klemme sig ned i en str. 18 år 😉 Jeg havde min nye tee på sammen med en masse sorte items lige med undtagelse af min nye navyblå ruskindstaske fra Decadent (som er en gave!), som jeg forudser bliver min tro følgesvend dette efterår især efter jeg fandt ud af at mit kamera kan være i den #win. I aften står den først på middag med min søster på Lo Jo Social efterfulgt af et smut forbi en petanquebar hvor vores veninde og næsten-søster (vi er vokset op sammen) Maja holder afskedshygge inden at hun imorgen flytter til Paris. Av, hvor gad jeg godt være hende, Paris er min absolutte yndlingsby – hvad er din?

COOL BLACK T-SHIRTS

Designers Remix t-shirt | By Malene Birger skirt (old) | Billi Bi mules | Decadent bag | Ray-Ban sunnies | Pico bracelet

4 Comments

 1. Sara
  August 3, 2017 / 8:15 pm

  Bliver helt fristet til at købe tasken i navy også, men det er vist rigeligt at jeg i forvejen har den i army. Haha! Tvivler på det ville kunne forsvares overfor kæresten med en ekstra.

  • Natulia
   Author
   August 5, 2017 / 2:41 pm

   Haha, jeg vaklede faktisk også mellem om jeg skulle have den i army eller navy, da de begge er så flotte! (Og så er størrelsen på tasken jo perfekt).

 2. Caroline
  August 4, 2017 / 11:19 pm

  So freakin pretty jo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *