Blending In

Good morning and hello friday! The weekend is just around the corner and the sun is finally shining, let’s hope that it will stay that way. This month has been a weird mixed weather, and just the other day I heard that it has been the worst July in over 10 years. The ever-changing weather makes it difficult to dress in the morning as it is sunny one moment and rainy the next, so when I met with Amy the other day I decided to wear a lot of favorites, which not only matched the weather but also the buildings! Let’s hope that August will be sunny from beginning till end. Today I am going out for dinner and drinks with two of my besties, but first 1-2 hours at the gym, I am finally beginning to see some abs… How ironic that you have lots of time to work on that summerbod because of the bad weather, but can’t show it because of the bad weather 😉

Godmorgen på denne solrige fredag. Solrig indtil videre i hvert fald, og hvis der er noget den danske sommer har lært mig i år så er det at sætte pris på solen når den endelig kigger forbi, man ved aldrig hvornår man får den at se igen. Haha. I onsdags matchede jeg ikke kun vejret men også bygningerne da jeg var hoppet i et meget simpelt outfit bestående af en masse favoritter, da jeg skulle mødes med Amy. Så omskifteligt som vejret er for tiden så er det svært at vide hvad men skal iklæde sig, det ene øjeblik skinner solen og det næste øser det ned, jeg er dog optimistisk og tror på sol i august! Lad os lige krydse fingre for en lækker sensommer. Idag må det meget gerne holde tørt da jeg skal mødes med to veninder til mad og drinks inde i byen, og det er altså bare sjovest når man ikke ligner en druknet mus. Nu er jeg dog på vej til træning, jeg er endelig begyndt at kunne ane lidt mavemuskler, så jeg må hellere holde det ved lige. Ret ironisk at man endelig har god tid til at træne sommerkroppen pga. det dårlige vejr, men ingen mulighed for at hoppe i en bikini på grund af selv samme… 😉 

SHOP THE POST

Zara blazer | Asos t-shirt | Levis jeans | Gucci taske | Gucci loafers | Celine solbriller | Longines watch

1 Comment

  1. Caroline
    July 28, 2017 / 9:38 pm

    <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *