How to style your rings

Jewellery for breakfast? Why not. Today I want to talk about how to style and stack your rings. Everyone knows how I love to wear lots of jewelry and put them together in new combinations every day, so in this post I will share with you different ways to wear your rings. I have shown six different ways to wear to rings below. How many rings I wear and how big they are depend on my mood and my plans, on an ordinary day I usually wear 2-3 simple rings on each hånd, but when going out I usually wear more and somethings one on every finger. Like if I am wearing a plain white suit and then I style it with lots of jewelry to add something extra! As you know I mainly wear gold, but you can easily mix gold, oxidized, silver and roseguld to make the mix even more interesting. So now I just have to decide what to wear today… 

Kunne jeg friste med en lille skål smykker til morgenmad? Idag skal det handle om smykker og hvordan man kan sammensætte sine ringe. Alle ved efterhånden at jeg elsker smykker og at sætte dem sammen på nye måder hver dag, så i dette indlæg vil jeg dele lidt forskellige måder at bære sine ringe på. Herunder har jeg lavet nogle eksempler på hvordan jeg bærer mine ringe, hvor mange ringe jeg har på og hvor “vilde” de er afhænger meget af mit humør og mine planer. På en helt almindelig hverdag har jeg ofte kun 2-3 ringe på hver hånd, hvor imod jeg godt kan finde på at gå all in med ringe på alle fingrene hvis jeg skal ud. Har jeg f.eks. et helt hvidt suit på, så kan en masse guldsmykker virkelig gøre en forskel! Nu går jeg mest med guldsmykker, men man kan også sagtens blande guldsmykker med både sølv, oxideret og rosaguld for at skabe et mere interessant mix. Nu er spørgsmålet bare; hvilke ringe skal jeg tage på idag og hvor mange…

Alle de viste ringe er fra Maanesten og Julie Sandlau (begge blandt mine yndlings smykkebrands) og fåes hos webshoppen Chanti.  

Find the rings here and here

IN COLLABORATION WITH CHANTI
Share:

1 Comment

  1. Caroline
    July 28, 2017 / 9:36 pm

    Vild med det her indlæg! Virkelig godt lavet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *