Friday Mood

These photos are as fresh as they get! Taken earlier today and I am still wearing the exact same outfit, might change soon though as I am going out later… This morning I met with Amy at Apollo bar at the center of Copenhagen in the Kunsthal Charlottenborg (close to Nyhavn), I was my first visit but definitely not my last. Apollo Bar is a small cafe with vintage vibes, that opened recently. The weather was chill so we sat inside, but once the weather gets warmer I will be back to enjoy a drink in their pretty courtyard. I predict that this place will be a hotspot as soon as Summer arrives – you heard it here first 😉 I wore a simple black outfit but added this cool light coat from Munthe’s AW collection which hit stores just a few days ago. So it is literally brand new. I don’t have any more vacation planned at the moment, but if I had I would bring this with me as I imagine it being cool with a bikini underneath. Rest of the outfit is oldies but goodies. Time for a quick outfit change now before meeting with two of my girlfriends for a glass of wine. Or five. It is friday after all!

Disse billeder er helt nye, taget tidligere idag – nyere bliver det næsten ikke og det er sjældent at jeg er SÅ hurtig til at redigere billeder. Faktisk sidder jeg stadig i samme outfit, det bliver dog snart skiftede ud, da jeg er halvt på vej ud af døren… Hertil morgen mødtes jeg med AmyApollo Bar som er en nyåbnet bar i hjertet af København, nærmere bestemt i Kunsthallen Charlottenborg lige ved Nyhavn, mere centralt bliver det vist ikke. Det var mit første besøg på cafeen, men bestemt ikke mit sidste. Apollo Bar er et meget lille sted med lidt old school vibes indendørs og fine marmorborde og hvide stole udendørs. Vejret var dog køligt så vi sad indenfor, men jeg forestiller mig at steder er fyldt med liv på mere solrige dage, og at det helt sikkert bliver et hotspot så snart sommeren dukker op. Jeg var iført et helt simpelt sort outfit, men tilføjede denne stribede lette jakke fra Munthes nye efterårskollektion, som landede i butikkerne forleden. Jeg har desværre ikke flere sommerferie planlagt på nuværende tidspunkt, mens hvis jeg havde så var denne røget med i kufferten da jeg forestiller mig at den ville være super fin over en bikini – skønt når efterårsvarer også kan bruges om sommeren. Resten af outfittet er oldies but goodies. Nu vil jeg smutte i noget nyt tøj inden jeg skal mødes med to veninder til ét glas vin. Eller fem. Det er jo fredag!

Munthe coat | By Malene Birger top (old) | Zara trousers | Gucci loafers | Longines watch | Carré rings

PHOTOS by AMY DYRHOLM

2 Comments

  1. Caroline
    July 16, 2017 / 9:37 pm

    Elsker Hugh Hefner kimonoen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *