Dots

Back this monday with an outfit from a sunny Sunday. The weather was incredible yesterday and it finally felt like Summer again, so I wore this polka dot dress, that I have gotten a few questions about when I wore it on my Instastory the other day. The dress is from H&M and in stores now, you can also get it as a blouse and soon also as a skirt. I love when you find some cool highstreet items, and I must say that H&M is really doing it right at the moment, Zara is usually my go-to highstreet store and I almost never buy anything in H&M, but that has changed recently. I love dots this season and can also see myself wearing it for Fall, and maybe I will add this cool dotted skirt from Ganni to my wardrobe too, and this Asos top. Okay, I gotta stop myself, haha. To me dots are just as timeless a print as leopard. Talking about leopard – how pretty is this dress? Enough with the shopping. I spend all of yesterday out in the sun, first Sophie and I met to take photos, talk bloglayout and future projects, then I had a few hours to myself to tan and read a good book and as it got darker one of my best friends Louise and I went to Hornbæk to take a walk on the beach and watch the sunset. The perfect Sunday. Hoping for Monday to be at least half as perfect! 

Tilbage på bloggen denne mandag med et outfit fra en solrig søndag. Vejret viste sig virkelig fra sin bedste side igår og det føltes pludselig som sommer igen, så jeg var hoppet i denne fine prikkede kjole, som jeg fik en del spørgsmål til, da jeg havde den på på min instastory forleden. Kjolen er fra H&M og er i butikkerne lige nu, den fåes endda også som bluse og næste måned også som nederdel. Jeg elsker når man finder fine items i highstreet butikkerne og jeg synes virkelig at H&M gør det godt for tiden, Zara har ellers siddet hårdt på tronen som min highstreet-favorit længe mens jeg sjældnere og sjældnere har købt noget i H&M, men det har vendt nu. Jeg elsker alle de prikkede items som kommer mere og mere frem, især fordi de også er så fine til efteråret med en vamset trøje. Overvejer at tilføje denne prikkede nederdel fra Ganni til garderoben, og måske også denne Asos top. Prikker er efter min mening lige så tidsløse som leopard. Apropos leopard, har I så set denne kjole? Okay, ikke mere snak om shopping nu! Haha. Jeg brugte hele dagen igår ude i solen, først mødtes jeg med Sophie for at tage billeder, diskutere bloglayout (lidt nørdet) og fremtidige planer, om eftermiddag lå jeg ude og læste en bog og da mørket nærmede sig så kørte min veninde Louise og jeg til Hornbæk Strand hvor vi gik en lang tur og så solnedgangen. Den perfekte søndag. Hvis idag bliver bare halvt så perfekt, så er det en ret vellykket mandag 😉 

SHOP MORE DOTS

H&M dress | Gucci Loafers | Miu Miu sunglasses | Asos strawbag | Longines Watch | Carré rings

2 Comments

  1. Caroline
    July 11, 2017 / 11:21 pm

    Er helt vild med den kjole til dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *