Get off the shoulder

Someone must have heard my wish yesterday because it was a lot sunnier than it has been in a while. Also a bit windy, but I guess you can’t have it all and I am not one to complain over a light breeze. I spend yesterday in a bikini in my parents’ garden and even though I was eyeing a skirt and a light top I was glad that I put on long pants and this off-shoulder top before going to Copenhagen as the wind was a lot stronger in the city than on the country side! Off-shoulder are a pretty huge trend this Summer and I have filled my wardrobe with both dresses and blouse, but one can always fit more into the closet, right? So I have found my favorite tops below, and I am especially looking at these two white ones, here and here, and also this floral one (okay, it as one-shoulder, but it is still pretty and very Chloe-ish). Have a great Wednesday! 

Nogen må have hørt min bøn (okay, læst mit blogindlæg) i mandags, for igår strålede solen mere end den længe har gjort. Det blæste dog også, men man kan ikke få det hele, og så længe jeg har sol så brokker jeg mig ikke over lidt vind. Jeg tilbragte tirsdagen i en bikini i mine forældres have og havde egentlig i tankerne at jeg ville have haft en nederdel og en top på om eftermiddagen, men jeg skal da love for at jeg var glad for at jeg endte i et par lange bukser og denne off-shoulder bluse da jeg tog ind til indre by, for der blæste det en del mere end på landet! Off-shoulder har været og er stadig en ret stor trend og selvom at jeg allerede har købt al for mange off-shoulder toppe og kjoler, så kan man altid presse lidt flere ind i skabet, ik? Derfor har jeg fundet mine favoritter herunder, og jeg har især blikket rettet mod disse to hvide, her og her samt denne blomstrede sag (okay, det er en one-shoulder, men den er virkelig fin og meget Chloe-ish). I må have en dejlig onsdag!  

FAVORITES OFF-SHOULDERS

Munthe blouse (on sale) | Zara trousers | Zara pumps | Asos strawbag | Ray-Ban sunnies 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *