Back Home

Good morning. I am so happy to finally be sharing photos with you in real time. Even though I really enjoyed making my Mykonos Travelguide and my Postcard from Santorini yesterday, then I just prefer to post in real time and to post pictures from my current location. I have been back home for two weeks now and so far the weather has felt more like Spring than Summer, definitely not feeling the effect of the global warming in this country. So I am wearing my jeans and hoping for better weather soon! The weird part about this weather is that I am already buying items for my Fall wardrobe like blazers and knits, good thing that some brands have already launched their pre-fall collections. This metallic blouse from Munthe is actually from their latest collection and works perfectly for both Summer and Fall – hopefully I will get to wear it with a skirt and bare legs soon. Today will be all about getting a lot of practical things done and then I will start planning blogposts and ideas for July – got any ideas for me? 🙂 

Godmorgen. Endelig kan jeg vise lidt mere nutidige billeder med jer. Selvom at jeg virkelig nød at lave min Mykonos Travelguide og Postcard from Santorini igår, så foretrækker jeg egentlig at blogge i nutiden, selvom det er lidt svært når man stadig har lidt rejse-indlæg som man gerne vil dele 😉 Jeg har nu været hjemme i to uger, og savner allerede at vågne op til solskin hver morgen – det føles godt nok mere som forår end sommer her i Danmark, man kan ikke ligefrem mærke den globale opvarmning vel? Vi må til at udlede noget mere CO2! Haha. Just joking. Indtil da så beholder jeg bare mine jeans på, og så er jeg faktisk allerede begyndt at tænke på min efterårsgarderobe og har allerede investeret i flere blazere og striktrøjer – er jeg den eneste som allerede har købt lidt ind til efteråret? Denne metalliske bluse er faktisk fra Munthe’s pre-fall kollektion, og selvom at den fungerer godt med jeans, så håber jeg også på at kunne have den på med en nederdel og bare ben. Gerne snart. Idag er der kun praktiske gøremål på programmet og så skal jeg igang med planlægge blogindlæg og ideer til juli måned – har I nogle gode ideer til mig? 🙂

SHOP THE POST

Munthe blouse | Levis jeans | Billi Bi mules | Celine sunglasses | Gucci bag | Longines Watch

1 Comment

  1. Caroline
    July 9, 2017 / 10:38 am

    Elsker det her outfit til dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *