Postcard from Santorini

After spending a week in Mykonos it was time to get on a ferry and sail to a new island.. Santorini! Another beautiful island that had also been on my bucket list for ages, and it surely did not disappoint. We had booked three nights in Fira and one in Oia, two cities known for their amazing views overlooking the Mediterranean Sea and with the best sunsets in Greece – many people come here just for the sunsets. Unfortunately we didn’t get to see much on our first day in Fira as I got an eye-infection which resulted in a late night visit to the local clinic, being treated by the nicest Greek doctor who gave me something to heal and cleanse my eye – and it sure helped! We spend the days in Santorini walking around Oia and Fira, chilling by the pool and one day we rented a quad to go see other areas of the island and ended up at the black beach in Kamari. Santorini has both white, black and red sand beaches – pretty cool.

I am already dreaming of going back to Santorini next year to stay for a week and to see more. I especially want to see all of the different beaches, stay for a few nights in Kamari and rent a quad for several days as it is my favorite way to get around in Greece and maybe end the trip at my favorite hotel in Oia again. Caroline are you up for another trip?!

I’ve gotten so many questions about the hotel we stayed at in Oia, and I can understand why! It was one of the best and most luxurious hotel I have ever stayed at, and the staff went beyond and above to make sure that we had the best time. The hotel is called Canaves Oia Sunday Suites, and is the baby hotel of the three Canaves Oia hotels all situated in Oia. They call it their baby as it is less than a year old and also smaller than the other hotels with its only 8 suites. We stayed at their Honeymoon suite which was HUGE (you will know if you saw my Instastory) and had two balconies, a small pool and the most beautiful seaview. Pretty. Amazing.

Here is a lot of mixed pictures that I took in Santorini!

(Danish version in the middle of this post)

Efter en uge på Mykonos så var det tid til at hoppe på en færge og videre til anden stop på vores Grækenlandstur.. Santorini. Endnu en smuk ø som længe havde været på min bucket list, og med god grund! Vi havde booket tre nætter i Fira og en i Oia, de to hovedbyer på øen som begge er kendt for deres fantastisk udsigt ud over calderaen og middlehavet, begge byer skulle have nogle af de smukkeste solnedgange i hele Grækenland og flere kommer her udelukkende for at se solen gå ned. Vi fik desværre ikke set så meget af Fira på førstedagen, da jeg om eftermiddagen begyndte at få voldsomt ondt i min venstre øje, som var så irriteret til sidst at det ikke blot gjorde ondt, men også løb i vand konstant og jeg sad derfor med is på for at dulme smerter. Ved midnat var det stadig ikke gået væk, så vi måtte en tur på den lokale (og heldigvis døgnåbne) klinik, hvor en utrolig sød ældre græsk læge behandlede mit øje og gav mig nogle øjendråber med hjem – og det hjælp! Hurra for gode mennesker, som endda hjalp mig helt uden betaling “It’s a present from me to you!”. De efterfølgende dage tog vi revanche og udforskede både Fira og Oia, slappede af ved poolen og lejede en quad så at vi også kunne se andre områder af øen, og endte ved en sort sandstrand ved Kamari. Santorini har både hvide, sorte og røde sandstrande liggende tæt ved hinanden, lidt sejt.

Jeg drømmer allerede om at besøge Santorini igen næste år, og gerne bruge en hel uge her, da der stadig er meget som jeg gerne vil se. Især de forskellige sandstrande, måske bruge et par nætter i Kamari og så leje en quad i flere dage, da det er min yndlingsmåde at kom rundt på i Grækenland, og måske afslutte turen på mit yndlingshotel i Oia igen. Caroline, er du klar på endnu en tur?!

Jeg har modtaget virkelig mange spørgsmål angående det hotel som vi boede på i Oia, og det kan jeg godt forstå! Det er et af de flotteste og mest luksuriøse hoteller jeg nogensinde har boet på, og personalet gjorde alt og mere til for at vi skulle få et fantastisk ophold. Hotellet hedder Canaves Oia Sunday Suites, og er en del af Canaves Oia, som har tre virkelig lækre hoteller i Oia. Sunday Suites er deres baby hotel, som de selv kalder det, da hotellet er under et år gammelt (hvordan man bygger et nyt hotel på en bjergside er mig en gåde), og så er det med deres kun 8 suiter også deres mindste hotel.  Vi var så heldige at bo i deres Honeymoon Suite som var kæmpestor (jer som har set min instastory ved hvad jeg mener), havde to terrasser, en lille mini pool og den mest fantastiske udsigt. Helt vild hotel oplevelse. Caro og jeg måtte knibe hinanden i armen, da vi så suiten. For god ordens skyld må jeg lige nævne at opholdet ikke var sponsoreret 😉 

Her er lidt godt og blandet fra vores tur til Santorini!

Follow me on Bloglovin’

2 Comments

  1. Caroline
    July 9, 2017 / 10:36 am

    Bliver SÅ glad når jeg ser de her billeder – jeg er så klar på en tur mere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *