Open Air Cinema

Is there anything better to do on a Sunday evening than to catch a movie? Yes, to watch it under the stars. Before we went to Mykonos I had researched a bit and found that there is an open air cinema hidden in the heart of Mykonos Town, showing movies every night all summer long. The place is called Cine Manto, and after checking out their program, we quickly decided on going there on a Sunday as they were showing the new “Pirates of the Caribbean – Salazar’s Revenge” because well… Johnny Depp. They only run the same movies for 2 or 3 night in a row, so check their program online before visiting. We went for the “early” movie at 9 pm just after the sun had set and it was so special watching a movie in this small garden whilst it got darker and darker. Such a cozy way to spend an evening in Mykonos, especially if you are staying there for several nights. Just before the movie started we shot these pictures and I am amazed with how good my new Canon camera is at shooting in the dark, because it was really not as light as these pictures make it seem. And then I got photobombed big time. This cute dog totally stole my shine, and loved standing in front of the camera – not the worst partner to share the spotlight with 😉 

Findes der noget bedre end en god film på en søndag aften? Og hvis man så lige ligger 25 grader og en åben stjernehimmel til, så kan det næsten ikke blive bedre. Inden vi rejste til Mykonos så havde jeg googlet og undersøgt lidt og fundet frem til at der i hjertet af Mykonos by gemmer sig en udendørs biograf, som viser film to gange hver aften hele sommeren. Stedet hedder Cine Manto, og efter at have tjekket deres program ud online, så besluttede vi os hurtigt for at aflægge dem et besøg søndag aften hvor de viste den nyeste Pirates of the Caribbean film “Salazar’s Revenge” fordi ja, Johnny Depp. De viser kun den samme film 2 til 3 aftener i træk, og nogle gange er der også børnefilm på programmet, så det kan anbefales at tjekke programmet ud på forhånd her. Vi gik efter den “tidlige” film kl.21.00 lige efter solen var gået ned, og det var så specielt at sidde i den lille have og se en film mens himlen blev mørkere og mørkere og stjernerne begyndte at vise sig – både på skærmen og på himlen. Lige inden filmen nåede vi lige at skyde lidt billeder, og jeg er virkelig imponeret over mit nye Canon kamera og hvor lyse billederne blev selvom at det var ret mørkt på daværende tidspunkt. Og så blev jeg lige photobombet big time. Den sødeste hund var ikke lang tid om at finde sig til rette foran linsen, og jeg måtte vige min plads 😉

DIY dress | Designers Remix clutch | New Look sandals | Ray-Ban sunglasses | Maanesten rings

2 Comments

    • July 3, 2017 / 12:02 am

      Tusinde tak! Jeg kan afsløre at der også er nogle farver som er mindre gode til mig, som f.eks. orange og lilla – derfor at man aldrig ser mig i de farver 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *