All White

There is probably no better place to wear an all white outfit than in Greece. And especially in Mykonos, where everything else is also white. So I put on my best white jumpsuit (it’s on sale) and a white blazer and matched it with a straw hat and my favorite sandals and then I was more than ready for dinner in Mykonos Town. The city center is filled with so many different restaurants with very tasty food. We only had bad food once, and it wasn’t exact bad, it was just tasteless. I would definitely recommend eating seafood when in Greece, it is so fresh and so delicious! Shrimps, lobster, mussels, everything from the sea. And you must also have tzatziki at every meal, oh how I love a good greek tzatziki. Well enough about the food, I get hungry just talking about it. The food is one reason to go back to Greece soon, another one is the people, the weather and beauty that is everywhere. We came home last night and I am already longing back. Maybe I will go back next year or the year after – I have also heard that Milos, Paros and Ios should be worth a visit, do you have any favorite Greek islands? Or maybe an island that is on your bucket list?

Måske der ikke findes et mere perfekt sted i verden til at hoppe i et helt hvidt outfit end i Grækenland. I særdeleshed i Mykonos, hvor alle omgivelser også er hvide. Så jeg hoppede i min hvide jumpsuit (som pt. er på udsalg) og en hvid blazer tilsatte en stråhat og mine favorit sandaler, og så var jeg klar til middag i Mykonos by. Byens centrum er fuld af mange spændende og forskellige restauranter med lækker mad. Vi oplevede kun at få kedelig mad én gang, hvor maden var helt smagsløs, men det var også det. Ellers så kan jeg virkelig anbefale at bestille fisk når man er i Grækenland, det er så friskt og lækkert! Rejer, hummer, muslinger, østers, de har det hele. Og så selvfølgelig også tzatziki før hvert måltid, der findes intet så godt som en god græsk tzatziki med masser af hvidløg, mums! Nok om maden, jeg bliver helt sulten bare af at skrive om det. Haha. Maden er én grund til at besøge det græske øhav, nogle andre er menneskerne, vejret og de flotte omgivelser. Vi kom hjem igår morges og jeg gad allerede godt tage tilbage. Måske næste år? Eller året efter? Jeg har fået anbefalet Milos, Paros og Ios, så måske turen går dertil næste gang. Har I nogle favorit øer? Eller nogle græske øer som I drømmer om at besøge? 

WHITE JUMPSUITS

WHITE BLAZERS

STRAW HATS

TAN FLATS

H&M jumpsuit (on sale!) | Zara blazer | Straw hat | Sandals | Ray-Ban sunnies | Gucci bag | Longines Watch | Maanesten rings

2 Comments

  1. Caroline
    June 22, 2017 / 11:03 pm

    Vild med det her outfit til dig og de hvide lækre omgivelser 🙂

    • June 27, 2017 / 10:23 pm

      Jeg havde også en god fotograf 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *