Hello Mykonos

Hello from beautiful Mykonos! Who would have thought that it would take me more than a week to write my first post from this stunning island?! It has been a mixture of bad wi-fi, no time and me wanting to enjoy every minute and explore every corner of this island before writing my first post. Mostly the latter. And the time has gone by so fast, and as I am writing this we are spending our last night in Fira before going to Oia – the last stop on our Greek tour. I can’t want to share pictures with you from Santorini, but first up is Mykonos. Mykonos is a very small island south of the mainland, and is most known for its picturesque town Mykonos Town. Every building, every alley, every stair is painted white and the center is like a maze with beautiful buildings, little shops and cute restaurants waiting around every corner. You can easily get lost here, but it is the perfect place to get lost. One area of the town is called Little Venice and this is where I want to take you first. The name pretty much reveals what this area is all about – a row of narrow building build close together on the sea and close to them is a bunch of small cafes and restaurants where you can sit and drink a cocktail whilst watching the sunset. Little Venice is definitely worth a visit, but don’t sit too close to the water if you are visiting on a windy day as you might get wet!

Godmorgen fra smukke Mykonos. Tænk at det skulle tage mig over en uge før jeg fik lavet mit første indlæg fra denne betagende ø?! Det har været et mix af svagt internet (det kræver en stærk forbindelse af kunne oploade billeder) og at jeg har brugt al min tid på at holde ferie og nyde ethvert øjeblik samt udforske et hvert hjørne af byen. Og så er tiden bare fløjet afsted, som den jo gør når man er på ferie, og mens jeg skriver dette så er vi pt på Santorini i byen Fira og snart rejser vi videre til Oia, som skulle være endnu smukkere og have de flotteste solnedgange i hele Grækenland. Men først Mykonos! Mykonos er en meget lille ø syd for Athen, og et mest kendt for deres picture-perfect hovedby Mykonos Town. Hver bygning, hver gade og hver trappeopgang er holdt i hvidt, alt er hvidt kun afbrudt af de forskellige farvede døre og vinduer, og så er selve byen bygget op som en labyrint, hvor man nemt kan forsvinde og fare vild, men det er nok det smukkeste sted af fare vild. Little Venice hedder et af område i byen, og som navnet afslører så er området kendetegnet ved de smalle huse som står side og side med direkte kig til vandet. På den anden side er der restauranter og cafeer, hvor man kan nyde en cocktail eller to, mens man ser solen gå ned mens den kaster sit lys på de smalle bygninger. Little Venice er helt klart et besøg værd, men sid ikke for tæt på vandet hvis det blæser, hvis du ikke vil blive våd! 

We started of with a few windy days in Greece, but as soon as the wind was gone it was super hot. I can recommend visiting Greece in mid-season like June and September where the daily temperature is 25 to 30 degrees celsius and there are less tourists. In high season (July and August) it can get very crowded in the larger and more popular cities like Mykonos Town plus the temperature and humidity is higher. After checking the weather before we left, I decided to pack a lot of light, airy dresses so that my body could breathe in the heat. Funny enough I somehow ended up with a suitcase filled with stripes, off shoulder and dresses. This dress is a favorite from last year from the Danish brand Designers Remix, you can find very similar ones on Asos at the moment. I wore it with my new sandals, which I have worn every single day on this vacation (my Birkenstocks are still in my suitcase!) and my new straw bag, which is currently sold out, but I have found a similar straw bag with pompoms (I would just cut off those pompoms). See links to my outfit at the bottom of this post. 

Vi startede med et par blæsende dage på Mykonos, men så snart at vinden aftog så blev det hurtig varmt. Jeg kan virkelig anbefale at besøge Grækenland og det græske øhav i deres mid-season, hvilket er juni og september da den daglige temperatur her er 25 til 30 grader og der er færre turister. I høj sæsonen (juli og august) kan der være helt proppet med mennesker i de større og populære byer så som Mykonos, da der i disse sæsoner ikke kun er flere “almindelige” turister på ferie, men der ligger også flere krydstogtskibe til og hold nu ferie hvor fylder de meget i sådan en by, især når de alle er på guidede ture. Haha. Vi havde en skøn terrasse med direkte udsigt til vandet og vi stod derfor op og kunne tælle hvor mange krydstogtskibe der var kommet til i løbet af natten. De fleste dage lå der heldigvis kun 1-2 stykker, men en dag var der hele 5 styks og det kunne altså godt mærkes på trængslen i byen. Så hvis det er muligt, så vil jeg på det varmeste anbefale at besøge Mykonos uden for højsæsonen. Temperaturen er også perfekt i juni, og med 25 til 30 grader så var kufferten blevet fyldt med en masse kjoler, striber og off shoulders. En af favoritterne er denne kjole fra Designers Remix som desværre er so last season, men Asos har heldigvis mange lignende. Jeg havde den på sammen med mine nye sandaler, som jeg har haft på hver dag hernede (mine 2 x Birkenstocks ligger stadig trygt i kufferten) og min nye stråtaske, som pt. er udsolgt, men jeg har fundet denne fine en i stedet (jeg ville dog nok klippe pompom’erne af). Ellers så er resten af linksene til mit outfit i bunden af dette indlæg as usual! 

SHOP THE POST

Designers Remix dress (old) | New Look sandals | Ray-Ban sunglasses | Asos straw bag | Maanesten rings | Longines watch

2 Comments

  1. Caroline
    June 22, 2017 / 11:01 pm

    Elsker de her billeder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *