Geeky Girl

Are you enjoying your Sunday? I know I am. The weather is not the best, but the rain is the perfect excuse to stay inside with your loved ones all day. I love sun but I have to admit that I do also kind of like rain and thunder, the only thing I don’t like is grey, boring days. Even though this outfit is taken during the weekend, I could easily see myself wearing it again today as it is so comfy. The knit is new and from Munthe it is a bit oversized but the low v-neck makes it less slouchy, and paired with a pair of loose pants, they make a pretty cool yet comfy outfit. My clear glasses are from AliExpress, but if you don’t feel like waiting a month to get your hands (and eyes) on them, Asos has these similar ones, or maybe you are more into this 2-pack? I have been doing some thinking this weekend (yes I do that sometimes, think) and I think that I have finding found a good blogging rutine again with taking pictures, editing, posting etc. etc. and I absolutely love blogging again. That break from it all was worth it. Which means that it is also time to add more content and new categories. I have also hinted at what new categories I have in mind in the topbar (you can only see this if you are on a laptop) – and first up is Travel and Beauty! And later on this Summer the blog will also get a Food-section, where I will share my favorite places to eat along with easy peasy recipes, as I am not the next Jamie Oliver but I do love food. So I hope that you are ready for more content! And let me know what you think about this more comfy outfit in the comment field…

Nyder I pinsen og den ekstra fridag den giver? Det gør jeg. Vejret er ikke det bedste, men regnen er den perfekt undskyldning for at blive indendørs og hygge. Jeg elsker solskinsvejr, det gør jeg virkelig, men jeg har faktisk heller ikke noget imod hverken regn eller lyn og torden. Det fascinerer mig faktisk og har altid gjort. Vi sad engang en hel aften på terrassen i USA og kiggede ud på uvejret – nu er altid også bare vildere og voldsommere i USA, selv vejret! Men nok om vejret og mit yndlingsvejr. Dette outfit er taget i løbet af ugen af Sophie, men jeg kunne lige så vel have haft det på idag, da det er lige del pænt og lige dele afslappet. Den fine lyserøde strik er ny og fra Munthe, den er dejlig oversized, men den dybe V-hals giver den form og gør den mindre slouchy, og sammen med et par løse bukser udgør den er virkelig rart, men pænt sæt. Min klare briller #bloggerbrillen er fra AliExpress, men hvis man ikke er i humør til at vente 3-4 uger på levering, så kan dette lignende par erhverves hos vores alle sammens highstreet-pusher Asos. De har endda også en 2-pack hvor man får et par med gult glas med i købet! Jeg har gået og tænkt lidt over bloggens opstart igen, og jeg synes virkelig at jeg er kommet ind i en god rutine allerede og har fundet min kærlighed til at blogge frem fra gemmerne. Derfor vil jeg gerne snart tilføje nye kategorier og derved flere ugentlige indlæg. De af jer som læser med fra computeren har måske allerede luret hvilke kategorier, da de allerede ligger i min topbar, men til alle andre så bliver det Travel og Beauty som I vil se mere af i de kommende uger. Senere på sommeren så vil der også komme en Food-sektion, hvor jeg vise jer mine yndlings spisesteder i København samt dele lette opskrifter på små retter, jeg er ingen Jamie Oliver, men jeg elsker virkelig mad! Jeg håber at I vil tage godt imod de nye indlæg, og fortæl mig gerne hvad I synes både om de nye tiltag og om dette outfit i kommentarfeltet.. 

SHOP THE POST

Munthe knit | Moss Copenhagen trousers (old) | Gucci Loafers | AliExpress glasses | Longines watch

4 Comments

 1. Caroline
  June 7, 2017 / 10:33 pm

  Yay! Spændende med nye tiltag også – og du ser SKIDE godt ud!

 2. June 14, 2017 / 6:37 pm

  Really love that colour combination! You look beautiful! Btw, are those shoes comfortable? Have been checking them out for weeks and wondering if I should get them?

  • Natulia
   Author
   June 20, 2017 / 2:51 pm

   Those shoes are my favorite, they are so comfy and I can wear them all day long without getting sore feet. Definitely the best shoes I bought last year (plus I wear them all year long, every season).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *