Orange Flowers

Every Spring I invest in something floral, I know that it is not especially Groundbreaking as they would say in “The Devil wears Prada”, but the longer and sunnier days makes me want to wear colors and print again after a long Winter in black and grey hues. This Spring I have bought several floral items including these loose trousers from Zara that have a PJ vibe. Some of you may have seen that you also get a matching blazer, but somehow I only fell in love with the trousers when I saw them in store. I wear them a lot, to put it mildly, both with heels and with flats, like here with an off shoulder blouse and my favorite Gucci loafers (really need to invest in a second pair soon!). And look how my trousers matched the cute little streets of Copenhagen yesterday? Today have been a slow day for me, I slept bad last night but got up early as I had a meeting with Longines, afterwards I was supposed to go and get my new drivers license (I got mine stolen two months ago) but as soon as I stepped out it started pouring down! And as soon as that happens my hair grows to double or even triple size and I look like I belong in the Jungle, haha. So I decided to postponed the Drivers-License-project to tomorrow as I do not wish to look like I came straight from the jungle on the picture of my license! Haha. In a few minutes I am meeting with my dad at the gym, so talk to you soon and I hope that you like the outfit. 

Hver forår investerer jeg i noget blomstret, det er der nok ikke noget særlig Groundbreaking i som de ville sige i “The Devil wears Prada”, men de længere og lysere dage giver mig en lyst til at bære farver og print igen efter at have været pakket ind i mørke farver hele vinteren. Dette forår har jeg allerede købt flere blomstrede items, blandt andet disse pyjamas-inspirerede bukser fra Zara. Flere af jer har måske luret at der også findes en matchende blazer dertil, men hvor de fleste vist nok er faldet for blazeren (synes jeg at have luret på Instagram), så var det bukserne der fangede mit materialistiske hjerte. Jeg har dem gerne på flere gange ugentligt, hvis jeg kan slippe afsted med det, både med stiletter og med flats, som her med en off shoulder bluse og mine yndlings Gucci loafers (bliver nødt snart at investere i endnu et par). Og læg lige mærke til hvor fint de matchede de små københavnske gader igår… Idag har været en mere langsom dag for mig, jeg har sovet dårligt de seneste to nætter, så jeg måtte hive mig selv ude af sengen imorges da jeg havde et møde med Longines. Normalt vågner jeg ellers af mig selv ved 7tiden, men åbenbart ikke for tiden. Efter mødet var det meningen at jeg skulle have bestilt et nyt kørekort (fik stjålet mit andet for halvanden måned siden), men så snart jeg trådte ud af døren så væltede det ned og mit hår voksede til dobbelt størrelse og da mit hår i forvejen er ret fyldigt, så blev det voldsomt stort, så det projekt er udskudt til imorgen. Man skal jo se okay ud på sit kørekort-billede ik? Haha. 

SHOP THE POST

H&M blouse (old) | Zara trousers | Gucci loafers | Designers Remix clutch | rings from Carré

8 Comments

  • Natulia
   Author
   May 31, 2017 / 11:35 am

   Sikke en dejlig kommentar! Du må også have en virkelig skøn dag 🙂

  • Natulia
   Author
   May 31, 2017 / 11:30 am

   Thanks, they are my favorite at the moment!

 1. Caroline
  May 31, 2017 / 12:21 am

  Elsker det her!

 2. May 31, 2017 / 8:01 am

  EJ hvor er billederne bare gode smukke! Så pæne bukser! <3

  • Natulia
   Author
   May 31, 2017 / 11:30 am

   Mange tak! Jeg bor også næsten i de bukser 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *