Popcorn Stripes

Am I the only thinking about popcorn and candy when I see something in white and red stripes? Almost makes me hungry. That is how I feel about this blouse from Zara, which not only have the stripes but also a big bow and ruffle sleeves, it is almost too much for one blouse, and that is what makes is absolutely perfect. I wore it the other day when I met with Sophie, styled with boyfriend jeans, heels and a power-red clutch, and later that day with gold flats when I went to see the new movie “Everything, everything”. Such a cute movie about a girl’s will to live life to the fullest even if it means risking her life. As you may have noticed then I don’t post new blogposts everyday and it is not my goal to post a ton of blogposts, I prefer quality over quantity and will post maybe 2 or 3 times a week, but if you have a great idea or a request for a blogpost please let me know. Well, time to put on my best workout outfit and hit the gym, I have a vacation coming up in two weeks and my summerbody is not quite ready yet! 

Er jeg den eneste som straks tænker på popcorn og slikposer når jeg ser noget i rød og hvid stribet? Man bliver jo næsten sulten. Det var i hvert fald de ting som jeg først tænkte på, da jeg så denne bluse i Zara. Ikke nok med at den har popcorns-striber, den har også en stor sløjfe på hoften og store ærmer, det er næsten for meget af det gode. Næsten. Jeg har haft den på mere end en håndfuld gange allerede, og var også hoppet i den forleden da jeg mødtes med Sophie, stylet med boyfriend jeans, nude pumps og en knaldrød clutch, og igen senere på dagen sammen med et par guld ballerina på vej ind for at se “Alt eller Intet”. En sød lille film om en pige som bare gerne vil mærke at hun lever, også selvom at det kan koste hende livet. Angående at mærke at man lever, så må jeg hellere få lette min bagdel og få den op til træning, jeg har en ferie ventende om 2 uger og min krop er ikke just klar til bikini endnu! Haha, man bliver vist aldrig helt klar. På falderebet, så må I endelig sige til hvis I har nogle ønsker eller forslag til kommende indlæg, jeg kan altid bruge gode ideer. Mit mål er dog ikke at blogge hver dag her på domænet, men nærmere 2 til 3 gange om ugen. Kvalitet frem for kvantitet!

SHOP THE POST

Wearing: Striped Zara blouse, Zara boyfriend jeans, Zara pumps, Designers Remix clutch, Ray-Ban sunglasses,
Longines watch and Maanesten jewelry

4 Comments

 1. Helene
  May 25, 2017 / 9:07 am

  Du ser så godt ud! :*

 2. Caroline
  May 28, 2017 / 5:02 pm

  YAS GIRL! You did it again 😉

  • Natulia
   Author
   May 30, 2017 / 12:04 am

   Hahah – tak 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *